Unieke beleving voor u en uw gasten

Ontdek wat wij voor bijeenkomsten en/of evenementen voor u kunnen betekenen.

Met jaarlijks bijna een half miljoen bezoekers in CineCity Vlissingen en Terneuzen. Twee grote filmfestivals met samen bijna 60.000 bezoekers. Meer dan honderd zakelijke evenementen en bijna 2000 videoproducties per jaar is CineCityXL het multifunctionele evenementenbureau in Zeeland.

Natuurlijk kan je een goede film- of theatervoorstelling bezoeken, maar vooral voor bedrijven bieden we veel extra mogelijkheden.

Evenementenorganisatie, bedrijfsfeesten, professionele presentaties, seminars, vip-arrangementen voor relaties, catering, vouchers en cadeaukaarten. Eigenlijk bieden we alles aan wat een bedrijf nodig heeft om een geslaagd (zakelijk) evenement te kunnen organiseren.

Met onze bezoekers, in het theater of de bioscoop en online, kunt u verder een mooi gesegmenteerd bereik realiseren, maar ook de videoproductie kunt u aan onze professionals overlaten.

Plezier, hospitaliteit en beleving staan bij CineCityXL hoog in het vaandel. Neem contact op met een van onze account managers voor de mogelijkheden voor uw organisatie

CineCityXL is de naam van het bedrijf dat is doorgegroeid van bioscoop tot een multifunctioneel evenementencentrum. Inmiddels is CineCityXL de locatie waar u en uw bedrijf terecht kunnen voor entertainment, professionele evenementen en reclameboodschappen. 

Benieuwd wat CineCityXL voor uw bedrijf kan betekenen? Wij delen graag onze expertise met u op het gebied van organiseren, vermaken, beleven en produceren.