Arrangementen

Jaarlijks bezoeken zo'n half miljoen mensen CineCity in Vlissingen en Terneuzen met familie en vrienden, maar CineCityXL biedt u ook volop mogelijkheden om met uw bedrijf een bezoek te brengen aan de bioscoop of het theater. Naast het huren van een volledige bioscoopzaal kunt u diverse leuke arrangementen bij ons boeken. Dit is al mogelijk vanaf 20 personen.

Theaterarrangement

Geniet met uw genodigden van een feestelijk en inspirerend theaterarrangement in CCXL Theater en beleef een onvergetelijke avond bij een van onze voorstellingen. Een professionele gastvrouw of gastheer begeleidt u en uw gasten en neemt u alle zorgen uit handen. Zo kunt u al uw aandacht schenken aan uw eigen relaties. Om het u makkelijk te maken hebben we verschillende arrangementen samengesteld. We denken uiteraard ook graag met u mee wanneer u iets anders in gedachten heeft of een evenement geheel op maat wenst. Alle arrangementen zijn voor groepen vanaf 20 personen. 

Evenement op maat

Heeft u iets te vieren? Denkt u dan eens aan het nieuwe CCXL Theater in Vlissingen, waar uw gast onze gast is. Het CCXL theater is ontworpen voor een breed scala aan theatervoorstellingen. Naast theatervoorstellingen verzorgt CCXL ook uw evenementen en feesten, desgewenst compleet met catering. U kunt hierbij denken aan de introductie van een nieuw product, zakelijke presentaties, een jubileum, congressen, seminars, een filmvertoning of workshops: bij CCXL kan het allemaal.
Afhankelijk van uw wensen kunt u uw film- of theaterbezoek compleet maken met borrel en/of diner.

Bekijk hier meer informatie over de CCXL zaal.