Zakelijk

CineCityXL

CineCityXL is de nieuwe naam van het bedrijf dat is doorgegroeid tot een multifunctioneel evenementenbureau met niet alleen een eigen productiemaatschappij, maar ook een eigen eventmarketingtak en een eigen horeca-/cateringafdeling. De mensen van CineCityXL delen hun expertise op het gebied van organiseren, vermaken, beleven en produceren. 

Jaarlijks bijna een half miljoen bezoekers in de CineCity’s Vlissingen en Terneuzen. Bijna 2.000 videoproducties per jaar, gemaakt door CTV Zeeland. Twee grote Filmfestivals met 40 zakelijke evenementen en samen meer dan 50.000 bezoekers. 12 zalen, met totaal 2.550 stoelen inclusief een theaterzaal met een beweegbaar podium en een van de grootste filmdoeken van Nederland. Met meer dan 100 zakelijke evenementen per jaar is CineCityXL allang veel meer dan een bioscoop en een theater alleen.

Natuurlijk kan je nog steeds een goede film- of theatervoorstelling bezoeken. Maar met name voor bedrijven bieden wij veel extra mogelijkheden, zoals:

 • Eventorganisatie
 • Bedrijfsfeesten
 • professionele presentaties 
 • seminars
 • vip-arrangementen
 • buffetten
 • technische ondersteuning
 • vouchers en cadeaukaarten

Kortom, we bieden alles aan wat je als bedrijf nodig hebt om een geslaagd (zakelijk) evenement te organiseren.

Bereik

Bezoekers van de CineCityXL locaties en evenementen hebben extra aandacht voor dat wat ze ervaren. Dat komt omdat ze er vrijwillig en met de juiste emotie naar toe komen. We spreken daarom van kwalitatief bereik. Een boodschap gebracht op de juiste plek, op het juiste moment en met de juiste emotie, komt beter binnen en genereert altijd meer effect. Vraag eens naar onze advertising opties op basis van gesegmenteerd, kwalitatief bereik. 

Events 

Van zaalhuur tot catering, van registratie tot ticketing, van uitnodiging tot garderobe. Alle ondersteunende activiteiten voor een geslaagd event kunnen door CineCityXL geleverd worden. Wij kunnen u adviseren hoe u de locatie het beste kunt inzetten, welke cateringmogelijkheden voor de hand liggen en welke technische aspecten passen bij uw programma. Zelfs in de programmakeuzes kunnen we faciliteren. Wij helpen u graag bij de organisatie van een fantastisch event. 

cinecafe

Marketing

CineCityXL levert aan bedrijven een totaalmarketingoplossing. Tickets, vouchers en events voor klanten en personeel. Bioscoop- en theaterreclame, online advertising, tv-reclame en branded content. Allemaal te combineren met een eigen event met catering, ticketing en registratie. Ieder onderdeel los als een sterke oplossing, maar in een combinatie extra sterk. Gericht op toegevoegde klantwaarde en meer effect uit marketing.

(Branded) Content Productie

Maar ook voor promotiedoeleinden is CineCityXL multifunctioneel. Met een eigen productiemaatschappij, CineCity Productie, kunnen wij iedere op maat videoproductie maken. Met professionele regisseurs, producenten, cameramensen en redactie creëert u uw eigen (branded) content. Content vraagt vervolgens weer om een publiek, ook dat bieden wij u in groten getale.

Met twee televisiekanalen (één zakelijke en één voor consumenten) en bijna een miljoen bezoekers op onze locaties bieden wij u een mooi gesegmenteerd bereik. Zo bereikt u met ons bijvoorbeeld heel veel kinderen en jonge gezinnen, maar ook voetballers, autoliefhebbers, ouderen en cultuurliefhebbers.  

cinecity event

CineCityXL Producties

CineCityXL Producties is ontstaan uit het voormalige CTV Zeeland en is onderdeel van de CineCityXL groep. CineCityXL Producties is gespecialiseerd in geluids- en video-opname. Behalve programma’s voor het eigen consumenten- en zakelijke tv-kanaal, produceren zij ook programma’s voor andere kanalen, branded content producties voor bedrijven en webinars.

Bij de commerciële zenders van CineCityXL Producties worden content en bedrijfsinformatie op de juiste manier gecombineerd. Zo worden bijvoorbeeld de volgende programma’s gemaakt: Voetbal XL, CineCity Lifestyle, Zeven Minuten Zeeland (met de Commissaris van de Koning, Han Polman) en Zeeuws Bedrijf. Maar CineCityXL Producties maakt ook programma’s op maat, waarbij de combinatie van storytelling, content en originaliteit de key is.

In de spotlight

Filmgemist
 • 24 uur per dag
 • FilmGemist
 • 28 en 29 juli
 • Andre Rieu Concert 2018 - Amore, My Tribute to Love
 • Zaterdag 20 oktober
 • Forever Amy - Featuring Amy's original band

Ontwerp & realisatie: Nilsson