Unieke beleving voor u en uw gasten
 

Met jaarlijks bijna een half miljoen bezoekers in CineCity Vlissingen en Terneuzen. Twee grote filmfestivals met samen bijna 60.000 bezoekers. Meer dan honderd zakelijke evenementen en bijna 2000 videoproducties per jaar is CineCityXL het multifunctionele evenementenbureau in Zeeland.

Natuurlijk kan je een goede film- of theatervoorstelling bezoeken, maar vooral voor bedrijven bieden we veel extra mogelijkheden.

Evenementenorganisatie, bedrijfsfeesten, professionele presentaties, seminars, vip-arrangementen voor relaties, catering, vouchers en cadeaukaarten. Eigenlijk bieden we alles aan wat een bedrijf nodig heeft om een geslaagd (zakelijk) evenement te kunnen organiseren.

Met onze bezoekers, in het theater of de bioscoop en online, kunt u verder een mooi gesegmenteerd bereik realiseren, maar ook de videoproductie kunt u aan onze professionals overlaten.

Plezier, hospitaliteit en beleving staan bij CineCityXL hoog in het vaandel. Neem contact op met een van onze account managers voor de mogelijkheden voor uw organisatie.

Natuurlijk kan je nog steeds een goede film- of theatervoorstelling bezoeken. Maar met name voor bedrijven bieden wij veel extra mogelijkheden, zoals:
 

√ Eventorganisatie
√ Professionele presentaties
√ VIP-arrangementen
√ Technische ondersteuning
√ Bedrijfsfeesten
√ Seminars
√ Buffetten
√ Vouchers en cadeaukaarten

Bekijk onze diensten