Programma

Alles voor elkaar
Vanaf 12 jaar
Drugs
Grof taalgebruik

Vier hartsvriendinnen worden op de 30ste verjaardag van één van hen geconfronteerd met een filmpje uit hun middelbare schooltijd. Pijnlijk is de realisatie dat ze hun verwachtingen van toen niet echt hebben waar gemaakt. Sterker nog: zowel qua carrière als op liefdesvlak staan ze totaal niet waar ze zichzelf op hun 30ste hadden bedacht.

Vlissingen

Terneuzen

American Assassin
Vanaf 16 jaar
Geweld
Grof taalgebruik

Gesterkt door gebeurtenissen uit het verleden is Mitch Rapp (Dylan O’Brien) vastbesloten om wraak te nemen.

Bella Donna's
Vanaf 12 jaar
Drugs
Grof taalgebruik
Discriminatie
Seks

Bella Donna’s is een luchtige komedie waarin drie compleet verschillende jonge vrouwen controle over hun leven en hun gevoel proberen te krijgen, maar steeds uit onverwachte hoek worden overvallen door nieuwe inzichten en emoties.

Vlissingen

Blade Runner 2049 (3D)
Vanaf 16 jaar
Geweld

Harrison Ford keert terug in het langverwachte vervolg op de science fiction-klassieker uit 1982.

Vlissingen

De LEGO Ninjago Film (3D) NL
Vanaf 6 jaar
Geweld
Eng

In dit grote Ninjago filmavontuur komt de jonge Lloyd, alias de Groene Ninja, samen met zijn vrienden in actie in de strijd om Ninjago Stad.

Kom op maandag 16 oktober naar de kindermiddag in CineCity Vlissingen. Ga op de foto met Lloyd, de super stoere groene ninja uit de LEGO Ninjago film! Lloyd is er tussen 15:30 en 16:15 uur. De film start deze middag om 13:35 en 16:15 uur.

Vlissingen

Terneuzen

Dikkertje Dap
Alle leeftijden

Dikkertje Dap is een jongetje dat op dezelfde dag is geboren als Raf, een giraf. Zijn opa werkt als verzorger in een dierentuin en daarom is Dikkertje vaak bij Raf te vinden. Ze zijn onafscheidelijk, totdat het jongetje naar school gaat en erachter komt dat giraffen niet naar school mogen. Hij doet er vervolgens alles aan om Raf mee te nemen, zodat hij kennis kan maken met zijn nieuwe vriend Yous.

Vlissingen

Dummie de Mummie en de tombe van Achnetoet
Alle leeftijden

Dummie heeft heimwee. Hij wil terug naar zijn land, om het graf van zijn vader te zoeken. Maar Klaas heeft daar helemaal geen zin in. Vliegen naar Egypte is eng, kost veel te veel geld, en bovendien heeft Dummie geen paspoort. Maar Dummie regelt alles en dan gaan ze toch op reis.

Terneuzen

Geostorm 3D
Vanaf 12 jaar
Geweld
Eng
Grof taalgebruik

Een reeks onvoorspelbare natuurrampen brengen het voortbestaan van onze planeet in gevaar.

Happy Death Day
Vanaf 16 jaar
Geweld
Eng

In Happy Death Day speelt Jessica Rothe (La La Land) een studente die steeds dezelfde afschuwelijke dag waarop ze wordt vermoord opnieuw meemaakt, en er keer op keer achter probeert te komen wie haar wil vermoorden.

Vlissingen

Home Again
Vanaf 6 jaar
Geweld
Grof taalgebruik

Het leven van een alleenstaande moeder in L.A. neemt een onverwachte wending wanneer ze drie jonge mannen in huis neemt...

It
Vanaf 16 jaar
Geweld
Eng
Grof taalgebruik

'It' volgt een groep kinderen, beter bekend als de 'Losers club', in het kleine stadje Derry, Maine. Op een dag wordt het stadje geterroriseerd door het bloeddorstigste monster It dat het op de kinderen voorzien heeft. Dit monster, dat de vorm van een clown genaamd Pennywise aanneemt, komt lijnrecht tegenover het groepje kinderen te staan dat er alles aan zal moeten doen om hem te verdrijven.

Vlissingen

Kapitein Onderbroek: Het eerste grote avontuur (3D) NL
Vanaf 6 jaar
Eng

George en Harold zijn twee herrieschoppers die bij al hun leraren bekend staan als storend en onbeschoft. Ze houden ervan om grappen uit te halen met de hulpeloze leerlingen en leerkrachten op school.

Vlissingen

Terneuzen

Kingsman: The Golden Circle
Vanaf 16 jaar
Geweld
Drugs
Grof taalgebruik

In Kingsman: The Secret Service werd de wereld geïntroduceerd aan Kingsman – een onafhankelijke, internationale inlichtingendienst opererend op het hoogste niveau van discretie, met als ultieme doel: de wereld veilig houden.

Vlissingen

Misfit
Alle leeftijden

Misfit is een high school komedie en gaat over Julia (Djamila), een meisje dat in Amerika woont en na jaren weer terugkeert naar Nederland.

Vlissingen

The Glass Castle
Vanaf 12 jaar
Geweld
Eng
Drugs

In The Glass Castle zien we Jeannette Walls (Brie Larson) opgroeien in een unieke familie met een kunstenares als moeder (Naomi Watts) en haar excentrieke vader (Woody Harrelson) die zijn kinderen een fantasiewereld belooft ter afleiding van hun armoede. Samen met haar broer en zussen leeft Jeanette een bewogen nomadenbestaan.

Vlissingen

Weg van Jou
Alle leeftijden
Grof taalgebruik

De stadse Evi wordt met frisse tegenzin door haar werkgever overgeplaatst van hip Rotterdam naar stil Zeeuws-Vlaanderen. Weigeren is geen optie, haar carrière valt of staat met slagen in de Zeeuwse regio. Ze laat haar comfortabele stadse leven van uitgaan en veel consumeren achter zich en begint met vallen en opstaan aan haar nieuwe leven in Zeeuws-Vlaanderen. Dat het daar niet allemaal onverstaanbare Zeeuwen zijn, blijkt als Evi in Terneuzen schipper Stijn ontmoet. Zou ze dan toch aarden in de Zeeuwse klei of keert ze liefst zo snel mogelijk terug naar haar vriend Lennaert die in Rotterdam is gebleven?

In de spotlight

  • WOENSDAG 29 NOVEMBER
  • LADIESNIGHT: GEK VAN GELUK
star wars the last jedi
  • Star Wars: The Last Jedi
  • Eerste tickets te koop!
Filmgemist
  • 24 uur per dag
  • FilmGemist

Ontwerp & realisatie: Nilsson