Kom genieten van film! Bestel je ticket(s) online. Bekijk hier de coronamaatregelen Sluiten

Programma

Benedetta 16+
Vanaf 16 jaar
Geweld
Eng
Grof taalgebruik

Aan het einde van de zeventiende eeuw sluit Benedetta Carlini zich aan bij het klooster in Pescia, Toscane.

Vlissingen

Berend Botje
Alle leeftijden

Berend Botje is een stoer meisje met een levendige fantasie. Zij is de jongste telg uit de mysterieuze kapiteinsfamilie Botje die verder bestaat uit vader Berend en opa Berend. De avonturen van de Botjes zijn zó bijzonder, dat niemand gelooft dat ze echt zijn gebeurd. Maar Berend weet wel beter. Als de stad in de ban raakt van een uitzonderlijk vogelei, is zij ervan overtuigd dat het om een Knoetel Ei gaat, dat alleen uitkomt op een verborgen eiland. Ze besluit de gewaagde tocht naar het eiland zelf te maken. Want voor Berend is niets onmogelijk!

Vlissingen

De Club van Sinterklaas en het vergeten Pietje
Alle leeftijden

In het nieuwste muzikale avontuur van De Club van Sinterklaas dreigt het jonge pietje Fernando onbedoeld het Sinterklaasfeest in gevaar te brengen. Hij krijgt de belangrijke taak om op de gouden sleutel van Sinterklaas te passen, maar dan mist hij de boot.

De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje
Alle leeftijden

Als de boeven Mammie en Stan uit de gevangenis komen, besluiten ze wraak te nemen op Sinterklaas.

De Slag Om De Schelde (16+)
Vanaf 16 jaar
Geweld
Grof taalgebruik

November’44. Op het Zeeuwse Walcheren vechten tienduizenden geallieerden en Duitsers tegen elkaar. De wegen van een Nederlandse jongen die voor de Duitsers vecht, een verdwaalde Engelse gliderpiloot en een tegen wil en dank in het verzet betrokken Zeeuws meisje kruisen elkaar. Ze worden geconfronteerd met cruciale keuzes die gaan over hun eigen en andermans vrijheid.

Vlissingen

Terneuzen

Dune - 2D
Vanaf 12 jaar
Geweld
Eng

De voor een Oscar genomineerde Denis Villeneuve (Arrival, Blade Runner 2049) regisseert Dune, naar de gelijknamige bestseller van Frank Herbert.
Dune vertelt het mythische en emotionele heldenverhaal van Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman die tot grootse dingen is voorbestemd. Hij moet naar de gevaarlijkste planeet in het universum reizen om de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen. Intussen wordt er door kwaadaardige mogendheden hevig gestreden om de kostbare grondstof van de planeet, een stof die alleen daar te winnen is en in staat is het menselijk vermogen te vergroten. Alleen degenen die hun angst weten te overwinnen zullen overleven.

Vlissingen

Halloween Kills 16+
Vanaf 16 jaar
Geweld
Eng
Grof taalgebruik

De Halloween-nacht waarin Michael Myers terugkeerde is nog niet voorbij.

Vlissingen

Liefde Zonder Grenzen
Eng
Grof taalgebruik

Liefde Zonder Grenzen is een verfrissende romantische komedie die de liefde viert voor iedereen. De liefdeslevens van de zussen Eva (Yolanthe Cabau) en Lieke, broer Maarten (Jim Bakkum) en vader Ferry zijn totaal verschillend van elkaar en verlopen allesbehalve standaard. Zal de liefde ondanks alle vooroordelen uiteindelijk toch overwinnen?

Luizenmoeder - De Film
Eng
Grof taalgebruik

Hallo allemaal, wat fijn dat je er weer bent … Juf Ank en de andere welbekende gezichten van basisschool De Klimop zijn terug in hun eerste bioscoopfilm!

Vlissingen

My Sweet Monster
Vanaf 6 jaar
Geweld
Eng

Stap binnen in de wonderlijke wereld van My Sweet Monster en laat je betoveren door de prachtige muziek en hartverwarmende personages!

Vlissingen

Terneuzen

No Time to Die - 2D
Vanaf 12 jaar
Geweld
Eng
Grof taalgebruik

James Bond heeft de actieve dienst verlaten. Zijn rust is echter van korte duur wanneer zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA opduikt met de vraag naar hulp. Het brengt hem op het spoor van een mysterieuze schurk gewapend met gevaarlijke nieuwe technologie.

No Time to Die - 3D
Vanaf 12 jaar
Geweld
Eng
Grof taalgebruik

In de 25e James Bond-film No Time to Die heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden.

Oddbods Snoepen of Spoken
Vanaf 6 jaar
Geweld
Eng

Oddbods draait om zeven harige personages met verschillende kleuren die allerlei dagelijkse uitdagingen moeten zien op te lossen.

Vlissingen

Ron's Gone Wrong (NL)
Vanaf 6 jaar
Eng

20th Century Studio en Locksmith Animation komen dit najaar met een nieuwe animatiefilm voor het hele gezin: “Ron's Gone Wrong”, een verhaal over de onhandige middelbare scholier Barney en Ron, zijn nieuwe wandelende en pratende digitale beste vriend.

Vlissingen

Terneuzen

Seal Team
Vanaf 6 jaar
Geweld
Eng

Nadat zijn beste vriend is omgekomen bij een haaienaanval, stelt de vastberaden zeehond Quinn het Seal Team samen, om het op te nemen tegen een bende haaien die de zee onveilig maken. Het enige probleem is dat dit vrolijke Seal team helemaal niet getraind is voor zo’n missie.

Vlissingen

Terneuzen

The Addams Family op avontuur
Vanaf 6 jaar
Geweld
Eng
Grof taalgebruik

Iedereens favoriete griezelfamilie is terug in de nieuwe komische animatiefilm The Addams Family op avontuur.

The Father
Eng
Grof taalgebruik

The Father is een fascinerend portret van een man die zijn grip op de realiteit aan het verliezen is. De briljante vertolking van Anthony Hopkins (The Silence of the Lambs, The Two Popes) laat je geen moment los. Olivia Colman (The Crown, The Favourite) als zijn dochter Anne, maakt zowel haar onmacht als haar liefde tastbaar.

Vlissingen

The Last Duel 16+
Vanaf 16 jaar
Geweld
Grof taalgebruik

The Last Duel, geregisseerd door getalenteerde filmmaker Ridley Scott, is een aangrijpend verhaal over verraad en wraak dat zich afspeelt in het wrede 14e eeuwse Frankrijk.

Vlissingen

Terneuzen

Venom: Let There Be Carnage 16+
Vanaf 16 jaar
Eng
Grof taalgebruik

Tom Hardy is terug op het grote doek als de bloeddorstige Venom, een van Marvels meest gruwelijke antihelden. Venom: Let There Be Carnage is geregisseerd door Andy Serkis en de cast bestaat verder uit o.a. Michelle Williams, Naomie Harris en Woody Harrelson in de rol van Venoms aartsvijand Carnage / Cletus Kasady.

In de spotlight

  • TIP
  • Reserveer je tafel in het CineCafé
  • Zondag 31 oktober
  • Halloween Kids Special: 100% Wolf
  • Woensdag 3 november
  • LadiesNight: Alles Op Tafel

Ontwerp & realisatie: Nilsson