Leuk je weer te zien! Lees onze maatregelen hier Sluiten

Wild Romance: Out of Heaven Theater Tour

Wild Romance: Out of Heaven Theater Tour
Theater

Uw beoordeling

Details

Lengte 
2:00

Samenvatting

De originele begeleidingsband van Herman Brood en Iconen van onze Nederlandse Rockmuziek aanschouwden het levenslicht in November 1976 in Groningen. Wanneer Dany Lademacher in 1977 met Herman Brood & His Wild Romance gaat spelen, is dit het begin van een van de meest succesvolle bands uit de geschiedenis van de rockmuziek en veroveren zij Nederland, België en Duitsland en de USA.
Deze theatertour is een gebalanceerde voorstelling met nostalgische verhalen, de inspiratiebronnen en de Rock’n Roll van Nederlandse grootste rocker Herman Brood.

Deel 1: Anekdotes, beeldmateriaal, akoestische optredens met o.a. de zoon van Herman.
Herman Brood’s Wild Romance spat nog steeds vol energie op een indrukwekkende wijze van het podium. Coach Koos vertelt voor de pauze het verhaal van Brood, ondersteunt door nooit eerder vertoonde filmpjes uit jaren 60-70-80 en 90. Persoonlijke verhalen en anekdotes over het ontstaan en functioneren van Herman Brood & His Wild Romance.
Soms onderbroken door akoestische live optredens van de bandleden. Ook de zoon van Herman zal enkele nummers van zijn vader zingen. Deze optredens staan garant voor een avond vol jeugdsentiment, muzikale dynamiek, ontroering en humor. Kortom: veertig jaar Rockgeschiedenis voor de pauze op een theatrale wijze.

Deel 2: Het dak eraf!
Na de pauze gaat de band los met een spetterende Rock & Roll show die we kennen uit de tijd dat Herman nog leefde. Deze theatershow is een absolute must voor iedereen die deze grootste Rock & Roll artiest die ons land ooit kende een warm hart toedraagt.

Na de pauze gaat de band los met een spetterende Rock & Roll show die we kennen uit de tijd dat Herman nog leefde. Deze theatershow is een absolute must voor iedereen die deze grootste Rock & Roll artiest die ons land ooit kende een warm hart toedraagt. Deze avond speciaal aandacht voor de nummers uit het best verkochte albums van de band, zoals Street, Shpritsz, CHA CHA, aangevuld met nieuwe nummers van de band. Deze Out of Heaven Theatertour is een avondje R&R, met de band die net als altijd nog steeds elke zaal op zijn kop zet.

Bandleden:
Dany Lademacher: Gitaar / zang
David Hollestelle: Gitaar / zang
Jan ’ t Hoen: Drums
Edgar Koelemeier: Lead Vocals
Otto Cooymans: Toetsen / zang
Gee Carlsberg: Drums / Percussie

Tickets € 25,-

Gekochte tickets kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Trailer

In de spotlight

  • IEDERE MAANDAG
  • CineCafé PubQuiz
  • 5 AUGUSTUS
  • LadiesNight: Alles is zoals het zou moeten zijn

Ontwerp & realisatie: Nilsson