We are Family

Array
We are Family
Theater

Uw beoordeling

Details

Lengte 
2:00

Samenvatting

Wist je dat hits als I’m So Excited, Night Fever, Stayin’ Alive en We Are Family meer met elkaar gemeen hebben dan dat je er alleen vrolijk van wordt ? Deze aanstekelijke songs zijn allemaal groot geworden door muzikale families.

Denk ook eens aan The Osmonds, Jackson Five, The Bee Gees of onze eigen Total Touch ! En dit is nog maar het topje van de muzikale ijsberg, want er zijn nog legio beroemde broers, zussen, vaders, moeders, ooms en tantes die al decennia lang zorgen voor de grote hits. Hits die we met zijn allen neuriën of uitbundig meezingen. Het is dan ook terecht dat de orkestleden van de Disco Disciples een knaller van een muzikaal feest maken, waarin deze familiebanden nog eens zorgvuldig worden aangehaald.
Vrolijke muziek, soepele moves en af en toe een hilarische knipoog maken We Are Family tot een belevingsconcert waar je heerlijk bij kan swingen.

Jim de Groot, zoon van, broer van, maar vooral ook gewoon zichzelf, neemt het publiek mee langs familieverhalen van hemzelf, de bandleden en bekende muziekfamilies. De muziek wordt verzorgd door de Disco Disciples, regie en teksten door Maartje van den Brink.

Ticketprijs: € 23,-

In de spotlight

  • Zondag 26 mei
  • Champions League Finale: Real - Liverpool
  • Vrijdag 1 juni
  • John Cleese: The Last Time To See Me Before I Die

Ontwerp & realisatie: Nilsson