Tina de Musical

Array
Tina de Musical
Theater

Uw beoordeling

Details

Cast 
Met de zingende tweeling Mylène & Rosanne (winnaar 'Junior Songfestival'), Mariska van Kolck, Ridder van Kooten ('Spangas'), Alexandra Alphenaar en Theun Plantinga e.v.a.
Regisseur 
Regie: Dick van den Heuvel ('Dik Trom', 'Dolfje Weerwolfje', 'Afblijven').
Lengte 
1:30

Samenvatting

Tina, het bekendste meiden weekblad van Nederland, bestaat vijftig jaar en dat gaan we vieren! Daarom is er nu ‘Tina, de musical’! Met doldwaze avonturen, heel veel meidenpret en de allerleukste liedjes. Tina heeft heel veel aan haar hoofd. Samen met haar beste vriendin Puck en haar vriendje Fabio zorgt ze elke week weer dat het blad gevuld is. Maar op een dag staat Bobby voor haar deur. De leukste jongen van de hele wereld. Haar hart gaat harder kloppen... maar ja, ziet Bobby haar wel staan? Ze moet raad! Hoe pak je dat aan? Haar moeder heeft geen tijd en pappa heeft geen verstand van vrouwen... nooit gehad. Tina zit met haar handen in het haar. Dus belt ze haar oma die al een heel leven lang de Tina leest en daardoor eeuwig jong is gebleven. Die stapt in het eerste het beste vliegtuig en samen gaan ze aan de slag om van het meisje Tina een meid te maken!

’Tina, de musical’ is een vrolijke familievoorstelling voor meiden, moeders én oma’s. En natuurlijk mogen ook alle broertjes, vaders en opa’s mee! Voor ieder wat wils! ’Tina, de musical’ is nu al de leukste theatervoorstelling van het jaar!

Met de zingende tweeling Mylène & Rosanne (winnaar 'Junior Songfestival'), Mariska van Kolck, Ridder van Kooten ('Spangas'), Alexandra Alphenaar en Theun Plantinga e.v.a. Regie: Dick van den Heuvel ('Dik Trom', 'Dolfje Weerwolfje', 'Afblijven').

Tickets: € 28,-

Trailer

In de spotlight

  • Zaterdag 20 oktober
  • Forever Amy - Featuring Amy's original band
  • Woensdag 19 september
  • LadiesNight: Doris

Ontwerp & realisatie: Nilsson