Slotavond: BlacKkKlansman

Slotavond: BlacKkKlansman
Film

Uw beoordeling

Details

Cast 
Adam Driver, John David Washington, Laura Harrier, Topher Grace
Regisseur 
Spike Lee
Lengte 
2:15
Gesproken taal 
Engels
Taal ondertitels 
Nederlands

Samenvatting

Baanbrekend regisseur Spike Lee is terug met de provocerende film BlacKkKlansman, gebaseerd op het leven van Ron Stallworth. Deze politieman uit Colorado Springs slaagde er als eerste Afro-Amerikaanse agent in om te infiltreren in de Ku Klux Klan. Detective Stallworth en zijn partner Flip Zimmerman wisten tot in de hoogste kringen van de KKK binnen te dringen. Hun doel was de plannen te dwarsbomen van deze geheime, extremistische organisatie die de macht wilde overnemen in de stad.

Het slotfeest belooft weer ouderwets gezellig te worden. Na de film ontvangt u van ons een drankje en serveren wij diverse rondes met snacks. En natuurlijk mogen de voetjes van de vloer! In de Spiegeltent is er live muziek. En niemand minder dan DJ STEVE JOHNSEN komt de 20e editie van het festival swingend afsluiten.

Deze Amsterdamse DJ, gitarist en music producer draaide eerder al op vele grote events in binnen- en buitenland, van Cannes tot New York en van Milaan tot Singapore. Met zijn allround draaistijl verscheen hij regelmatig achter de decks op events als Je Veux Flâner, Super Social en de befaamde MassiveMusic feesten in Cannes. Steve is helft van het DJ-duo The Disco Accidents en deed warm-up sets voor niemand minder dan 2manyDJs, The Flexican, The Glimmers en Armin van Buuren.

“..één van de beste DJ‘s van het moment.’’– Jazzism magazine, december 2016

Tickets: €12,50

Tickets kunnen niet geretourneerd of omgeruild worden.

Trailer

Mediagallery

Slotavond: BlacKkKlansman
Slotavond: BlacKkKlansman
Slotavond: BlacKkKlansman
Slotavond: BlacKkKlansman
Slotavond: BlacKkKlansman
Slotavond: BlacKkKlansman

In de spotlight

LadiesNight: All You Need is Love
  • Woensdag 28 november
  • LadiesNight: All You Need is Love
  • zaterdag 1 december
  • De verjaardag van Sinterklaas
  • vrijdag 30 november
  • The Kilkennys & Scrum

Ontwerp & realisatie: Nilsson