Shaun het Schaap 3,5+

Array
Shaun het Schaap 3,5+
Theater

Uw beoordeling

Details

Lengte 
1:00

Samenvatting

Als vervolg op de succesvolle televisieserie en dito bioscoopfilm komt Shaun het Schaap nu voor het eerst in Europa naar het theater. De komische kudde komt tot leven in een humorvolle voorstelling. Met rollen voor Shaun, Shirley, de hond Bitzer en natuurlijk de slechtziende boer van de Mossy Bottom Farm. Bitzer heeft zijn oog laten vallen op Victoria, een mysterieus gast- schaap, of is het toch een hond? Waarom is Victoria opeens op de boerderij? Sinds deze onverwachte gast op de Mossy Bottom Farm is, ziet Shaun tot zijn verbazing het effect op zijn vrienden. Shaun grijpt in wanneer Bitzer echt verliefde dingen gaat doen.

Leeftijdsindicatie: 3,5+.

* win * win * win *
Knutsel jouw eigen Shaun het Schaap! Laat je creativiteit de vrije loop. Shaun het Schaap mag zo groot of klein, pluizig en grappig zijn als je zelf wilt!

Lever jouw schaapje uiterlijk woensdag 11 oktober bij ons in. Voeg naam, mail en telefoonnummer toe. Voor alle kindjes die een schaap geknutseld hebben is er een leuke prijs op zaterdag 14 oktober in het CCXL Theater.

Voor maar €12,50 naar Shaun het schaap?
Gebruik kortingscode 'CCXLSHAUN' bij uw online bestelling.

Tickets: € 19,50

Trailer

In de spotlight

  • Actie loopt t/m 5 december
  • Sint Schoentjesactie voor Kledingbank Zeeland
  • Woensdag 29 november
  • Kinderpremière Coco

Ontwerp & realisatie: Nilsson