Prinses op de Erwt (6+)

Prinses op de Erwt (6+)
Theater

Uw beoordeling

Details

Lengte 
1:00

Samenvatting

In navolging van de leuke, met 5 sterren gewaardeerde voorstelling ‘De Nieuwe Kleren van de Keizer’ komt Langhout Theaterproducties dit seizoen met de voorstelling: ‘De prinses op de Erwt’. Een leuke bewerking van het beroemde sprookje van Hans Christian Andersen.

Prins Koen moet trouwen, omdat zijn vader de koning met pensioen wil. Dus worden alle prinsessen uit de buurt uitgenodigd. Want anders zal de boosaardige zus van de koning, Gruwelina de troon opeisen. Maar Koen wil alleen maar trouwen met een meisje dat hij zelf leuk vindt… Als Koen besluit de wijde wereld in te trekken om zelf te kunnen bepalen wat hij met zijn leven wil, komt hij in het bos een meisje tegen: Annabel. Maar is dit wel een geschikt meisje voor een prins? Met behulp van de konijntjes in het bos en natuurlijk de erwt, loopt het verhaal gelukkig goed af.
Ook deze voorstelling bevat weer leuke liedjes, mooie kostuums en veel humor voor jong en oud!

Maak je eigen kroon!
Trek je prinsessenjurk of prinsenpak uit de kast en maak je outfit af met een zelfgemaakte kroon. Kleur en versier het op je allermooist, plak 'm vast en je bent klaar om te gaan.

Download hier prinsessenkroon

Download hier prinsenkroon

Tickets: € 18,-

In de spotlight

  • Dinsdag 26 en zondag 31 maart
  • Diana Ross - Her life,love and legacy

Ontwerp & realisatie: Nilsson