Peter Pannekoek - zacht van binnen

Array
Peter Pannekoek - zacht van binnen
Theater

Uw beoordeling

Details

Lengte 
1:45

Samenvatting

Dit seizoen maakt Peter zijn theaterdebuut met de avondvullende voorstelling 'Zacht van binnen'. Publiek en pers zijn enthousiast en alle voorstellingen zijn dan ook in een mum van tijd uitverkocht. Daarom zal Peter, onder andere bekend van De Wereld Draait Door, nog één seizoen langs de theaters gaan. ‘Zacht van binnen’ is een mix van comedy en theatrale vertelling. Het vertelt over angst en hoe angst het leven van de mens regeert. Maar wees niet bang. Het wordt een fantastische avond. Peter Pannekoek heeft tijdens 'The Roast of Gordon' op Comedy Central laten zien wat hij in huis heeft. En dat was een hele hoop! Social Media ging los na zijn optreden, Peter Pannekoek was zonder twijfel de scherpste grappenmaker van de avond.

Ticketprijs: € 15,-

Samen zijn we alleen - column Peter Pannekoek

Het schijnt dat mensen zelden alleen naar het theater gaan. En dat vind ik zonde. Ik hou van solo. Dat is ook de reden waarom ik alleen op het podium sta. Maar niet alleen dat. Ik ga ook wel eens alleen op vakantie, naar de film of uit eten. En andere mensen vinden dat vaak raar. Terwijl weet je wat pas raar is? Anderen nodig hebben om iets te doen wat je wilt of leuk vindt. Dat is raar. Het enige waar je anderen voor nodig hebt, is als je iets wilt doen mét anderen. Maar als jij de enige bent die zin heeft in die film, ga gewoon. Ongeacht of iemand mee kan. Maar we zijn de kunst van het ‘alleen gaan’ verloren. Nu zijn de zalen vaak gevuld met stelletjes, vrienden en groepen. Wat hartstikke leuk is, maar ik vraag me wel altijd af: ‘Hoeveel mensen zijn er nu niet gekomen, omdat ze niemand konden vinden om mee te gaan? Omdat zij blijkbaar in hun vriendengroep de enige zijn met avontuurlijke drang?’
Bij mij ben je alleen ook welkom. Ik juich het toe. Alleen gaan geeft ook veel voordelen. Je bent altijd op je eigen tijd! Je hoeft nooit op iemand te wachten. Je voelt geen stress omdat je buddy misschien z’n telefoon nog aan heeft staan. Of nog erger, wat mijn vriendin altijd doet: haar telefoon aan mij geven, omdat zij geen zakken heeft, waardoor ik dubbele stress voel. En bij een voorstelling die je niet leuk vindt, hoef je in de pauze niemand over te halen om weg te gaan!
Ik zie u graag op 3 februari verschijnen. In groepsverband, als wederhelft of solo. Want samen zijn we alleen.

Peter Pannekoek

Trailer

In de spotlight

  • Zaterdag 26 mei
  • Champions League Finale: Real - Liverpool
  • Vrijdag 1 juni
  • John Cleese: The Last Time To See Me Before I Die
  • Zondag 27 mei
  • Kleuterbios: Disney Junior Party 2

Ontwerp & realisatie: Nilsson