Tijdelijk gesloten. Het CineCafé is open voor afhaal. Lees hier meer Sluiten

Paulien Cornelisse

Theater

Uw beoordeling

Details

Cast 
Paulien Cornelisse
Lengte 
1:30

Samenvatting

"In haar derde cabaretprogramma zal Paulien Cornelisse zich bezig houden met alle dingen die onbelangrijk lijken, en dat misschien ook wel zijn. De onopgemerkte dingen. De ondertussige dingen. Daartoe zal zij ze van extreem dichtbij bekijken en aan een grondige analyse onderwerpen. Het gevoelsleven van een kamerplant mag dan onbelangrijk zijn, maar het is een geruststellende gedachte dat ook wereldleiders worden aangestuurd door krachten waar zij geen weet van hebben, zoals het chagrijnige karakter van de familieparkiet. In 2010 won Paulien de Neerlands Hoop, een prijs voor de meest veelbelovende theatermaker met het grootste toekomstperspectief. Paulien schreef ‘Taal is zeg maar echt mijn ding’, het boek waarvan inmiddels meer dan 500.000 exemplaren zijn verkocht. Haar tweede boek ‘En dan nog iets’ werd ook een bestseller.

""Paulien Cornelisse maakt het allerkleinste enorm groot en zichtbaar"" ~ Parool (****)

""Ook het derde programma van de cabaretière is weer een droogkomische aaneenschakeling van dit soort originale observaties en creatieve taalkronkels."" ~ Telegraaf (****)

""(...) keer op keer lukt het haar om je op een nieuwe, onverwachte manier naar grote en kleine zaken te laten kijken."" ~ de Volkskrant (****)

Ticketprijs: €20,-

In de spotlight

  • cadeautip
  • Geef een CineCity filmuitje cadeau
  • Dagelijks
  • CineCafé afhaalmenu
  • Foto's
  • De Slag Om De Schelde & meer...

Ontwerp & realisatie: Nilsson