Leuk je weer te zien! Lees onze maatregelen hier Sluiten

The Osmonds

 The Osmonds
Theater

Uw beoordeling

Details

Lengte 
1:30

Samenvatting

The legendary OSMONDS na 42 jaar weer naar Nederland

The Osmonds scoorden in de jaren ’70 grote hits met nummers als ‘Crazy Horses’, ‘Puppy Love’ en One Bad Apple’. Daarna volgden er nog tal van hits als ‘Goin Home’, ‘One way ticket to Anywhere’, ‘Hold her tight’, ‘Love me for a reason’ en ‘Havin’ a Party’. Op dinsdag 12 november staan de Amerikaanse broers Merill en Jay Osmond met hun band in CCXL Theater Vlissingen!

De carrière van The Osmonds startte al vroeg in de jaren 60 toen ze regelmatig in de Andy Williams Show optraden. Na zeven seizoenen begonnen de broers zelf te schrijven en te componeren. Dit leverde hen een contract bij MGM records op.

In Nederland kwam het grote succes in 1972 nadat The Osmonds hadden opgetreden in “Eén van de Acht”, de quiz van Mies Bouwman. Bouwman verklaarde 41 jaar later in een interview aan het blad ‘Weekend’: “Ik zal het moment van optreden van The Osmonds nooit meer vergeten. Het publiek zat doodstil en vol verbazing te kijken naar de luidruchtige Donny Osmond en zijn muzikale broers”. In één keer werden ze tot tieneridolen gebombardeerd en begonnen ze aan tournees die hen rond de hele wereld zou brengen.

Op 17 mei 1975 gaven de broers het laatste concert in Nederland. Nu na 42 jaar staat de band weer op Nederlandse bodem en zal een aantal concerten geven. Met trots kunnen we melden dat ze op dinsdag 12 november in ons CCXL Theater te Vlissingen een fantastisch optreden zullen verzorgen. Zorg dat je erbij bent. Dit wil je niet missen!

Tickets € 32,-

Trailer

In de spotlight

Ontwerp & realisatie: Nilsson