MUSE - DRONES WORLD TOUR

MUSE - DRONES WORLD TOUR
Satelliet uitzending

Uw beoordeling

Details

Regisseur 
Tom Kirk, Jan Willem Schram
Lengte 
1:30
Gesproken taal 
Engels
Taal ondertitels 
Engels

Samenvatting

Snoeiharde gitaarsolo’s, opzwepende drums en de mysterieuze sfeer die de nummers van Muse kenmerken: bij CineCity kun je op 12 juli de MUSE Drones World Tour in het beste beeld en geluid herbeleven.
De rockband tourde de wereld rond voor zo’n 130 concerten ter ere van het zevende studioalbum Drones. Voor het eerst kregen fans een 360 graden audiovisuele beleving tijdens het concert en die ervaring kun je in CineCity nu dus ook meemaken. De Engelse band trad hierbij op in het midden van de arena, waarbij lasershows en andere lichteffecten om hen heen geprojecteerd werden. Het allerbeste geluid en haarscherp beeld; muziekfans kijken hun ogen uit bij CineCity!

De Drones World Tour vond in 2015 en 2016 plaats in diverse arena’s en op verschillende festivals, waaronder twee keer in Nederland: in de Ziggo Dome en op Lowlands. De Grammy Award-winnende band speelde tijdens haar tour nummers zoals Uprising, Hysteria, Plug in Baby en Supermassive Black Hole. The New York Times beschreef de 360 graden live experience als “an endless build-up, heading for one peak after another”.

CineCity haalt de Muse Drones World Tour nu naar de bioscoop en bezoekers zien niet alleen de spetterende liveshow van Muse, maar ook nog exclusieve beelden die alleen in de bioscoop vertoond worden.
Deze concertfilm is Engelstalig gesproken met Engelse ondertitels.

Tickets € 13,50

Trailer

Ontwerp & realisatie: Nilsson