Leo Blokhuis, Ricky Koole en Ruben Hein

Theater

Uw beoordeling

Details

Cast 
Leo Blokhuis, Ricky Koole en Ruben Hein, gitaar en banjo: Cok van Vuuren · bas: Bart Wijtman · drums en percussie: Rob Wijtman · toetsen: Roel Spanjers · blazers: K.O. Brass (Randell Heye, Romain Bly, Robert-Jan Looysen, Kobi Arditi en Patrick Votrian)
Lengte 
1:30

Samenvatting

"New Orleans. Bakermat. Bruisend hart. Verdronken en weer bovengeworsteld. Een stad met een verhaal. Een ziel. Een dramatische geschiedenis. En tegelijkertijd: een onverwoestbaar muzikaal epicentrum van de Zuidelijke muziek. Dat zullen Leo Blokhuis, Ricky Koole en Ruben Hein laten zien. In een uitbundig programma gaan ze langs rouw en feest, leed en creativiteit, jazz en soul, cajun en rock, rhythm en blues. Denk Louis Armstrong. Denk Dr. John, Allen Toussaint en Labelle. Denk Fats Domino en The Rebirth Brass Band. En enjoy de blazers van K.O. Brass (de Kyteman blazerssectie), het trio Ocobar en de fenomenale toetsenist Roel Spanjers. New Orleans here we come!

Leo Blokhuis (Zevenbergen, 1961) is de auteur van Grijsgedraaid en Het Plaatjesboek. Tien jaar lang maakte hij samen met Jan Douwe Kroeske De 2 meter sessies. Hij maakt samen met Mart Smeets het radioprogramma For the Record en heeft een radioprogramma op KX. Met Matthijs van Nieuwkerk presenteert hij het televisieprogramma Top 2000 a gogo.
Samen met Ricky Koole stond hij in 2009 en 2010 in de theaters met de voorstellingen Harmonium en Laagland. In zijn in november 2010 verschenen soundbook The Sound of the West Coast brengt hij een prachtige hommage aan de muziek van de West Coast. In 2011 maakt hij een voorstelling over de legendarische succesformatie The Band. Samen met zijn vrouw Ricky Koole staat hij nu in de theaters met NEW ORLEANS! "

Ticketprijs: €27,50

Trailer

In de spotlight

  • 27 en 28 juli
  • André Rieu's - Shall we dance?
  • Zondag 18 augustus
  • Woodstock (50th Anniversary)

Ontwerp & realisatie: Nilsson