LadiesNight: Zwaar Verliefd!

LadiesNight: Zwaar Verliefd!
Film
Alle leeftijden
Grof taalgebruik

Uw beoordeling

Details

Cast 
Barbara Sloesen, Jim Bakkum, Davy Eduard King, Abbey Hoes, Jamie Grant, Sarah Chronis, Liza Sips
Regisseur 
Jamel Aattache
Lengte 
1:26
IMDB rating
LadiesNight: Zwaar Verliefd! op IMDB

Samenvatting

De LadiesNight staat volledig in het teken van de dames. Hier worden zij ontvangen met een glaasje bubbels, waarna de dames kunnen genieten van de voorpremière van een leuke vrouwenfilm! Er zijn fantastische prijzen te winnen en iedere dame krijgt een leuke goodiebag mee naar huis. Kom naar de leukste LadiesNight in Zeeland naar bioscoop CineCity voor een leuk avondje uit met jouw vriendinnen, collega's of familie!
De eerstvolgende LadiesNight is op Woensdag 10 oktober met de film Zwaar Verliefd in CineCity Vlissingen en Terneuzen

De jonge, succesvolle dierenarts Isa is een tikkeltje onzeker over haar lijf én in de liefde. Ruben is dé perfecte man. Knap, werkt met zijn handen en houdt zielsveel van zijn labrador Bo. Als Isa op een dag Rubens’ labrador redt van een chocoladevergiftiging, valt ze als een blok voor zijn baasje. En hij voor haar, maar dat durft Isa niet te geloven. Na een peptalk van haar zus en vriendinnen besluit ze de Bossche bollen te laten staan en sleept ze zichzelf naar de sportschool. Haar zelfvertrouwen groeit en eindelijk besluit ze voor haar droomman te gaan. Maar is Ruben nog steeds geïnteresseerd?
Een luchtige romantische komedie waarin de eeuwige strijd tegen de kilo’s en de liefde op een grappige, herkenbare manier bij elkaar komen.

Trailer

Mediagallery

LadiesNight: Zwaar Verliefd!
LadiesNight: Zwaar Verliefd!
LadiesNight: Zwaar Verliefd!
LadiesNight: Zwaar Verliefd!
LadiesNight: Zwaar Verliefd!

Ontwerp & realisatie: Nilsson