Tijdelijk gesloten. Het CineCafé is open voor afhaal. Lees hier meer Sluiten

Ladiesnight: Wat Is Dan Liefde

Ladiesnight: Wat Is Dan Liefde
Film

Uw beoordeling

Details

Cast 
Elise Schaap, Maarten Heijmans, Teun Luijkx
Regisseur 
Anielle Webster
Lengte 
1:43
Gesproken taal 
Nederlands
IMDB rating
Ladiesnight: Wat Is Dan Liefde op IMDB

Samenvatting

De CineCity LadiesNight staat volledig in het teken van de dames. Bij binnenkomst ontvang je een welkomstdrankje, waarna je kunt genieten van de speciale voorpremière van een leuke vrouwenfilm! In de foyer van de bioscoop zijn er stands met accessoires, fashion, beauty en worden er prijzen verloot. Na afloop van de film krijg je ook nog eens een leuke goodiebag mee naar huis.
Kom samen met jouw vriendinnen, collega's of familie genieten tijdens de leukste LadiesNight van Zeeland in CineCity Vlissingen én Terneuzen.

In Wat Is Dan Liefde krijgt echtscheidingsadvocaat Cato (Elise Schaap) de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering. Nietsontziend je zakken vullen is niet meer van deze tijd en Cato lijkt de aangewezen persoon de brallerige advocaten een stukje moraal bij te brengen. Ze is idealistisch, ambitieus en niet onder de indruk van het old boys network. Tot ze collega Gijs (Maarten Heijmans) ontmoet die alles vertegenwoordigt wat Cato verafschuwt. Daar waar zij als kind van gescheiden ouders vindt dat mensen zich niet zo moeten laten meeslepen door hun emoties en op een volwassen manier uit elkaar horen te gaan, gooit Gijs graag wat olie op het vuur en sleept zijn cliënten naar de rechtbank voor een ellenlange vechtscheiding. Dat verdient immers een stuk beter. De samenwerking lijkt gedoemd te mislukken maar naarmate Cato en Gijs langer met elkaar opgescheept zitten, worden ze gedwongen hun overtuigingen over liefde, huwelijk en carrière opnieuw onder de loep te nemen. Want kun je uberhaupt in de liefde geloven als je van scheiden je werk hebt gemaakt?

Trailer

Mediagallery

Ladiesnight: Wat Is Dan Liefde
Ladiesnight: Wat Is Dan Liefde
Ladiesnight: Wat Is Dan Liefde
Ladiesnight: Wat Is Dan Liefde
Ladiesnight: Wat Is Dan Liefde
Ladiesnight: Wat Is Dan Liefde

In de spotlight

  • cadeautip
  • Geef een CineCity filmuitje cadeau
  • Dagelijks
  • CineCafé afhaalmenu
  • Foto's
  • De Slag Om De Schelde & meer...

Ontwerp & realisatie: Nilsson