10 t/m 19 september Film by the Sea Bestel tickets via filmbythesea.nl  Sluiten

LadiesNight: Falling For Figaro

LadiesNight: Falling For Figaro
Film
Vanaf 6 jaar
Geweld
Grof taalgebruik

Uw beoordeling

Details

Cast 
Danielle Macdonald, Joanna Lumley, Hugh Skinner, Gary Lewis
Regisseur 
Ben Lewin
Lengte 
1:45
Gesproken taal 
Engels
Taal ondertitels 
Nederlands

Samenvatting

Ook dit jaar is er tijdens Film by the Sea weer fantastische LadiesNight – op woensdagavond 15 september - met een heerlijke film (Falling for Figaro), welkomstbubbel en een verloting.

De Londense Millie zegt haar goedbetaalde baan op en breekt met haar vriend en luxe leventje om operazangeres te worden. Geen betere docente dan de vroegere operadiva Meghan Geoffrey-Bishop, die resideert in de Schotse Hooglanden. Er staat Millie, eerst in letterlijk dan in figuurlijke zin, een lange reis naar het podium te wachten, vooral omdat de excentrieke docente niet snel tevreden is. Gelukkig dient zich in de persoon van Max, ook een van mevrouws leerlingen, een mogelijke liefdeskandidaat aan. Maar niet voordat de twee in een keiharde competitie raken verwikkeld.

Rijzende ster Danielle MacDonald is ontwapenend als Millie, terwijl niemand minder dan Joanna Lumley met veel venijnig plezier haar tanden zet in de rol van de strenge zangdocente.

Een LadiesNight is natuurlijk niet compleet zonder een verloting. Bij de LadiesNight in CCXL kun je een vliegles winnen van Flight Training Midden-Zeeland! Dat wil jij toch winnen samen met je vriendinnen!

Trailer

Mediagallery

LadiesNight: Falling For Figaro

In de spotlight

  • TIP
  • Reserveer je tafel in het CineCafé
  • Foto's
  • De Slag Om De Schelde & meer...
fbts2021 liggend
  • Bezoek het leukste filmfestival van Nederland
  • Film by the Sea

Ontwerp & realisatie: Nilsson