Breaking! CineCity is tijdelijk gesloten Meer informatie Sluiten

Kleuterbios Efteling: Sprookjessprokkelaar

Kleuterbios Efteling: Sprookjessprokkelaar
Film
Alle leeftijden

Uw beoordeling

Details

Lengte 
1:12
Gesproken taal 
Nederlands

Samenvatting

Op zondag 29 maart organiseert CineCity een gloednieuwe editie van de Kleuterbios met een aflevering van de Efteling: Sprookjessprokkelaar de Musical.
Er een kleur- en knutselhoek met kleurplaten van de film. Na afloop van de voorstelling ontvangen alle kinderen een echt Filmdiploma. Een onvergetelijke bioscoopervaring voor de allerjongste filmhelden!
Speciaal voor de jonge bezoekers wordt tijdens de Kleuterbios het geluid in de zaal iets gedempt en blijft het zaallicht gedeeltelijk aan.
Volg de 12-jarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont. Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen die gelezen en verteld moeten worden. Vindt Sterre de juiste deur naar de sprookjesbibliotheek? Wat zit er achter al die andere deuren? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar?
Gebaseerd op het gelijknamige, spannende boek van prinses Laurentien en schrijver Paul van Loon dat in 2014 in samenwerking met de Efteling uitkwam.
Deze musical is nog niet te zien geweest buiten het theater!

Tickets € 8,00

In de spotlight

Ontwerp & realisatie: Nilsson