10 t/m 19 september Film by the Sea Bestel tickets via filmbythesea.nl  Sluiten

Kindermiddag: Wolfwalkers (NL)

Kindermiddag: Wolfwalkers (NL)
Film
Vanaf 6 jaar
Geweld
Eng

Uw beoordeling

Details

Cast 
Eva Kolsteren, Has Drijver, Tove Schröder, Frans Limburg, Finn Poncin, Victor van Swaaij, Jan Nonhof, Lottie Hellingman, Wiebe-Pier Cnossen, Alexander de Bruijn, Lucie de Lange, Rob van de Meeberg, Sem van der Horst
Regisseur 
Ross Stewart
Lengte 
1:43
Gesproken taal 
Nederlands
Taal ondertitels 
Geen

Samenvatting

Jaaaa, het is weer Kindermiddag bij Film by the Sea. Kom jij woensdagmiddag 15 september ook naar het festival met je vrienden, vriendinnen, broer of zus? En neem ook zeker papa, mama, opa of oma mee. Wedden dat die de film Wolfwalkers ook hartstikke mooi vinden?

Ierland, 1650. Robyn is de dochter van de Engelse jager Bill, die opdracht krijgt van Lord Protector Oliver Cromwell om in de bossen rond Kilkenny wolven te doden. Robyn, die haar vader stiekem gevolgd is, komt bij toeval in aanraking met de 'Wolfwalker' Mebh, een mythisch wezen dat van mens in wolf kan veranderen en vice versa. Wanneer Mebhs moeder spoorloos verdwijnt, gaan Robyn en Mebh samen op zoek naar haar. Gaandeweg wordt Robyn steeds verder meegezogen in een betoverend getekend avontuur waarvan Keltische mythes, spanning en liefde voor de natuur de voornaamste ingrediënten vormen.
Het alom geprezen Wolfwalkers werd meermaals genomineerd voor belangrijke filmprijzen, waaronder de Oscar en de Golden Globe voor beste lange animatiefilm.

De Kindermiddag is natuurlijk meer dan film alleen. Alle kinderen krijgen bij ontvangst een lekker spannend kinderdrankje en ze kunnen feestelijk op foto.

Tip voor papa’s en mama’s. De Kijkwijzerindicatie is 6 jaar. Is je zoon dochter zes, maar vindt hij of zij films soms nog een beetje spannend? Dan kun je deze film misschien beter nog even overslaan.

Trailer

Mediagallery

Kindermiddag: Wolfwalkers (NL)
Kindermiddag: Wolfwalkers (NL)
Kindermiddag: Wolfwalkers (NL)
Kindermiddag: Wolfwalkers (NL)
Kindermiddag: Wolfwalkers (NL)
Kindermiddag: Wolfwalkers (NL)

In de spotlight

  • TIP
  • Reserveer je tafel in het CineCafé
  • Foto's
  • De Slag Om De Schelde & meer...
fbts2021 liggend
  • Bezoek het leukste filmfestival van Nederland
  • Film by the Sea

Ontwerp & realisatie: Nilsson