John Cleese: The Last Time To See Me Before I Die

Array
John Cleese: The Last Time To See Me Before I Die
Theater

Uw beoordeling

Details

Lengte 
1:30
Gesproken taal 
Engels

Samenvatting

Monty Python’s Flying Circus, Fawlty Towers, maar ook A Fish Called Wanda, James Bond en Harry Potter; het oeuvre van funny man John Cleese is gigantisch en de man zelf is iconisch voor de kenmerkende Britse humor die vol absurdisme zit. Dat Cleese zelf nog steeds niet vies is van de nodige zelfspot, bleek uit zijn eerdere 'Alimony Tour Year One and Year Two’ en vorig jaar de 'The Last Time To See Me Before I Die’ tour die wegens succes en goede gezondheid wordt herhaald.

Dat Cleese door de jaren heen niet milder is geworden en graag zijn duidelijke mening geeft, bewees zijn tour vorig jaar al, want volgens Theaterkrant.nl bestaan er voor Cleese "geen heilige huisjes en kan humor voor een zalvende werking zorgen. De timing van Cleese is daarbij telkens fenomenaal." en: "Zijn toon blijft lichtzinnig van aard en zijn Britse, relativerende dictie werkt daarbij aanstekelijk." Lof had de krant verder voor Cleese’s optreden in het Carré vanwege de mooie mix van vertoonde fragmenten, anecdotes over de totstandkoming van sketches en de filosofie die de Brit er zelf op nahoudt over humor.

De (waarschijnlijk) aller-, állerlaatste kans om Cleese in levende lijve te zien, met hem mee te lachen én in een Q&A vragen aan hem te mogen stellen.

Programma:
18.30 inloop
19.30 Show: 60-70 minuten
20.30 Pauze: 20 minuten
20.50 Show: 45-60 minuten (Q&A)

Prijzen:
Tickets: € 85,-

Pauze VIP arrangement (Drankje + luxe hapjes in pauze) + € 7,50

CCXL Theatermenu 3-gangen keuze menu (vlees, vega of vis) (ontvangst diner met glaasje bubbels om 17:30 CineCafe) + € 27,50 per persoon.

bekijk hier het special theatermenu voor deze avond

In de spotlight

Filmgemist
  • 24 uur per dag
  • FilmGemist
  • 28 en 29 juli
  • Andre Rieu Concert 2018 - Amore, My Tribute to Love
  • Zaterdag 20 oktober
  • Forever Amy - Featuring Amy's original band

Ontwerp & realisatie: Nilsson