I'm a Soulman

I'm a Soulman
Theater

Uw beoordeling

Details

Lengte 
1:00

Samenvatting

“Op het podium bruist en knalt het van de positieve energie.” Theaterparadijs
“Wervelend hete soulbeleving!” 8Weekly

I’m a Soulman is een authentieke en opzwepende soulshow gebaseerd op het
opmerkelijke verhaal van het legendarische platenlabel STAX. Het is 1958 en Amerika wordt geteisterd door rassenrellen als juist op dat moment een blanke broer en zus besluiten om een platenlabel te beginnen dat zich richt op zwarte artiesten. Binnen de kortste keren groeit STAX uit tot een familie van gelijkgestemden waar artiesten als Otis Redding, Sam & Dave en Booker T. & the M.G.’s wereldwijde furore maken.

Op het podium herreist de wereldberoemde opnamestudio van STAX. Steffen Morrison (bekend van TVOH) en Manoushka Zeegelaar Breeveld (o.a. We Hadden Liefde, We Hadden Wapens | Urban Myth) laten onder begeleiding van de beste R&B band van Nederland de Soul van de Sixties herleven met hits als ‘Dock of the Bay’, ‘Knock on Wood’ en natuurlijk ‘I’m a Soulman’.

Tickets: € 21,50

1+1 actie: Neem je soulmate mee!
Koop nu een kaart aan de kassa van CineCity, voor I'm a Soulman en ontvang één gratis kaartje voor je soulmate. Kom samen swingen tijdens de meest authentieke en opzwepende soulshow van het jaar!

PS: Heb je al een kaartje gekocht en moest je Soulmate nu eigenlijk thuis blijven? Ook dan mag je deze zeker nog uitnodigen!

Trailer

In de spotlight

ladiesnight cinecity
  • Woensdag 26 februari
  • LadiesNight: Like a Boss
film by the sea zeeuws-vlaanderen in cinecity terneuzen
  • 16, 17, 18 april
  • Film by the Sea Zeeuws-Vlaanderen

Ontwerp & realisatie: Nilsson