Il Trovatore (Opera)

Verwacht 31-01-2017
Array
Il Trovatore (Opera)
Satelliet uitzending

Uw beoordeling

Details

Regisseur 
David Bösch
Lengte 
3:00

Samenvatting

De eerste heropvoering van David Bösch’ nieuwe productie, uitgevoerd door dirigent Richard Farnes én met bariton Dmitri Hvorostovsky, mezzo-sopraan Anita Rachvelishvilli, sopraan Lianna Haroutounian en tenor Gregory Kunde.

Internationale supersterren Dmitri Hvorostovsky, Anita Rachvelishvilli, Lianna Haroutounian en Gregory Kunde zijn de solisten van wereldklasse in deze klassieker van Giuseppe Verdi.

Il Trovatore is een van de grote opera’s van de Romantiek, een verhaal over passie en bloed, liefde en wraak, ramp en moord.

Nieuw in het Seizoen van 2015/16, deze atmosferische en poëtische vertaling van regisseur David Bösch, plaatst het verhaal van passie tegen de achtergrond van oorlog. Vuur en sneeuw in het landschap schreeuwen de wreedheid én de liefde van het verhaal: soldaten en zigeuners botsen, een moeder onthult het vreselijke geheim en twee mannen zijn betrokken in een dodelijk gevecht om een vrouw. Het beroemde Zigeuner Koor is slechts één van de hoogtepunten uit Verdi’s exceptionele muziek, die de veranderende emoties in het drama vangt door gepassioneerde liefdesduetten, vurige solo’s en meeslepende refreinen.

Ticketprijs: €22,50 (inclusief een welkomstdrankje)

Trailer

Tickets kopen of reserveren

Vlissingen

dinsdag
31 januari

Terneuzen

dinsdag
31 januari

In de spotlight

Martin Koolhoven Brimstone Raimond van Soest CineCity
  • ZATERDAG 21 JANUARI 21:00 uur
  • BRIMSTONE MET MARTIN KOOLHOVEN
  • ZONDAG 22 JANUARI 11:00 UUR
  • KLEUTERBIOSCOOP: MASHA EN DE BEER
Hans Dorrestijn het einde is zoek ccxltheater theatervoorstelling voorstelling
  • ZONDAG 29 JANUARI 15:00 UUR
  • HANS DORRESTIJN - HET EINDE IS ZOEK

Ontwerp & realisatie: Nilsson