Il Trovatore (Opera)

Array
Il Trovatore (Opera)
Satelliet uitzending

Uw beoordeling

Details

Regisseur 
David Bösch
Lengte 
3:00

Samenvatting

De eerste heropvoering van David Bösch’ nieuwe productie, uitgevoerd door dirigent Richard Farnes én met bariton Dmitri Hvorostovsky, mezzo-sopraan Anita Rachvelishvilli, sopraan Lianna Haroutounian en tenor Gregory Kunde.

Internationale supersterren Dmitri Hvorostovsky, Anita Rachvelishvilli, Lianna Haroutounian en Gregory Kunde zijn de solisten van wereldklasse in deze klassieker van Giuseppe Verdi.

Il Trovatore is een van de grote opera’s van de Romantiek, een verhaal over passie en bloed, liefde en wraak, ramp en moord.

Nieuw in het Seizoen van 2015/16, deze atmosferische en poëtische vertaling van regisseur David Bösch, plaatst het verhaal van passie tegen de achtergrond van oorlog. Vuur en sneeuw in het landschap schreeuwen de wreedheid én de liefde van het verhaal: soldaten en zigeuners botsen, een moeder onthult het vreselijke geheim en twee mannen zijn betrokken in een dodelijk gevecht om een vrouw. Het beroemde Zigeuner Koor is slechts één van de hoogtepunten uit Verdi’s exceptionele muziek, die de veranderende emoties in het drama vangt door gepassioneerde liefdesduetten, vurige solo’s en meeslepende refreinen.

Ticketprijs: €22,50 (inclusief een welkomstdrankje)

Trailer

In de spotlight

  • Zondag 26 mei
  • Champions League Finale: Real - Liverpool
  • Vrijdag 1 juni
  • John Cleese: The Last Time To See Me Before I Die

Ontwerp & realisatie: Nilsson