Het Zwanenmeer - Vienna Festival Ballet

Array
Het Zwanenmeer - Vienna Festival Ballet
Theater

Uw beoordeling

Details

Lengte 
1:30

Samenvatting

Het Zwanenmeer is ’s werelds populairste ballet. Presenteer dit met jonge getalenteerde dansers en je hebt de meest frisse, energieke en vitale uitvoering van dit prachtige meesterwerk.

“Vienna Festival Ballet, with its talented array of young artistes, ensures you won’t see dancers going through the motions” Oxford Times

Het Zwanenmeer is het romantische liefdesverhaal tussen prins Siegfried en prinses Odett. Een betoverend verhaal waarbij onschuldige meisjes worden veranderd in een zwaan en waar alleen zuivere liefde deze betovering kan doorbreken.

Het Vienna Festival Ballet onderscheidt zich door een relatief jonge cast. De Oostenrijkse danser en artistiek directeur van het gezelschap, Peter Mallek, trad zelf op veertienjarige leeftijd toe tot het corps de ballet van de Weense Staatsopera.

“This production looks and feels absolutely right” Worthing Herald

Voor deze versie van het zwanenmeer tekende Terence Etheridge voor de choreografie, naar het origineel van Marius Petipa en Lev Ivanov. Mede door de muziek van Pjotr Iljitsj Tsjaikovski en door de enthousiaste jonge dansers, is dit Zwanenmeer een wervelende en adembenemend frisse voorstelling.

Ticketprijs: € 22,50

Trailer

In de spotlight

  • Zondag 26 mei
  • Champions League Finale: Real - Liverpool
  • Vrijdag 1 juni
  • John Cleese: The Last Time To See Me Before I Die

Ontwerp & realisatie: Nilsson