Wij zijn open! Helaas is onze shop tijdelijk gesloten. Het CineCafé is open voor afhaal. Lees hier meer Sluiten

Farewell Tour- Clannad

Farewell Tour- Clannad
Theater

Uw beoordeling

Details

Lengte 
1:00

Samenvatting

De Farewell tour van de Ierse band Clannad die in april 2020 een reeks concerten zou geven in Nederland en België zijn verplaatst vanwege het Coronavirus. Alle concerten zijn verplaatst naar april 2021.

Dat betekent dat het concert op 24 april 2020 in CCXL, verplaatst is naar zaterdag 10 april 2021.

Uw huidige tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. We verzoeken u vriendelijk deze tickets goed op te slaan of uit te printen. Door technische redenen kan u deze tickets na 24 april 2020 niet meer op uw account terug vinden.

Zangeres Moya Brennan laat het volgende weten: "We zijn verschrikkelijk teleurgesteld om deze shows in 2020 niet te kunnen doen, maar verheugd dat we de kans hebben ze opnieuw in te plannen en onze 'Farewell Tour' in Nederland en België te houden in 2021. We hopen dan al onze geweldige fans daar te zien..."

Uw tickets kunnen gezien de omstandigheden niet geretourneerd of omgeruild worden. Indien u online tickets heeft gekocht stellen u medio januari 2021 per mail verder op de hoogte.

CLANNAD ‘In A lifetime’ - Farewell Tour

De naam Clannad zal bij veel muziekliefhebbers de harten sneller doen kloppen! De legendarische familieband, gevormd door de ‘Brennan-clan’ die ook Enya en Moya Brennan voortbracht, behoort onbetwistbaar tot het erfgoed van de Ierse muziek.
In 2020 neemt de wereldberoemde band afscheid van zijn fans met een internationale farewell tour met als titel ‘In A Lifetime’.

Grote songs als de film-soundtrack ‘Harry’s Game’ en ‘I will find you’, staan in ieders geheugen gegrift. Net als ‘In A Lifetime’, dat de band in 1985 maakte met Bono van U2 en dat direct een wereldwijde hit werd. Het repertoire van Clannad heeft een onnavolgbare kracht en veelzijdigheid. Elementen van folk, folk rock, traditionele Ierse ballades en new age komen samen in een unieke blend. Een sound die je meesleept in de woestheid en melancholie van het landschap van Donegal, waar Clannad zijn roots heeft.

Na het overlijden van oprichter Padraig Duggan in 2016 heeft het overgebleven oorspronkelijke ‘founding quartet’ Moya, Ciaran en Pol Brennan en Noel Duggan versterking gekregen van Aisling en Paul, dochter en zoon van Moya Brennan. Clannad maakt muziek met tijdloze power en schoonheid, blijkend uit de nog immer mateloze populariteit die Clannad geniet in het jaar waarin de band zijn vijftigste verjaardag viert.

Tickets € 40,-

Gekochte tickets kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Foto's: Anton Corbijn

Trailer

Tickets kopen

Vlissingen

zaterdag
10 april

Terneuzen

Geen voorstellingen in deze vestiging

Mediagallery

Farewell Tour- Clannad
Farewell Tour- Clannad
Farewell Tour- Clannad
Farewell Tour- Clannad

In de spotlight

  • Woensdag t/m zondag 16.00u tot 20.00u
  • CineCafé afhaalmenu
  • Royal Opera House
  • Opera & ballet uit Londen!

Ontwerp & realisatie: Nilsson