Fantastic Beasts Marathon 3D

Fantastic Beasts Marathon 3D
Film

Uw beoordeling

Details

Cast 
Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Alison Sudol, Ezra Miller, Zoë Kravitz, Dan Fogler, Claudia Kim, Jude Law, Johnny Depp, Callum Turner
Regisseur 
David Yates
Lengte 
2:14
IMDB rating
Fantastic Beasts Marathon 3D op IMDB

Samenvatting

Bij CineCity beleef je de Fantastic Beasts Marathon in spectaculair 3D! De ultieme kans om (nog eens) de eerste en de gloednieuwe tweede Fantastic Beasts-film achter elkaar te zien.

Dinsdag 13 november
21.00 - 23.30: Fantastic Beasts and Where to Find Them
23.30 - 0.00: Pauze
0.00 - 02.05: Fantastic Beasts and the Crimes of

FANTASTIC BEASTS AND WHERE TO FIND THEM
Fantastic Beasts and Where to Find Them is een geheel nieuw avontuur dat ons terugbrengt naar de magische wereld van bedenker J.K. Rowling. Oscar®winnaar Eddie Redmayne (“The Theory of Everything”) speelt de rol van Newt Scamander, de magizoöloog van de magische wereld, onder regie van David Yates, die de laatste vier “Harry Potter”-blockbusters heeft geregisseerd.

“Fantastic Beasts and Where to Find Them” begint in 1926 als Newt Scamander zijn wereldwijde excursie voor het vinden en vastleggen van een bijzondere collectie fabeldieren net heeft afgerond. Wat een simpele tussenstop in New York had moeten worden, loopt volledig uit de hand door een No-Maj (Amerikaans voor een Dreuzel) genaamd Jacob, een magische koffer, en het ontsnappen van een aantal van Newt’s fabeldieren, die wel eens problemen zouden kunnen veroorzaken voor zowel de tovenaars- als de No-Maj wereld.
FANTASTIC BEASTS AND THE CRIMES OF GRINDELWALD
Aan het einde van de eerste film, werd de krachtige Duistere Magiër Gellert Grindelwald met de hulp van Newt Scamander gevangen genomen door MACUSA. Maar, hij maakt zijn dreigementen waar en Grindelwald ontsnapt uit zijn gevangenschap. Hij heeft zijn zinnen gezet op het verzamelen van zoveel mogelijk volgelingen die niets afweten van zijn ware bedoelingen: tovenaars van zuiver bloed grootbrengen om te kunnen heersen over alle niet-magische wezens.
In een poging om Grindelwald’s plannen te dwarsbomen roept Albus Perkamentuszijn voormalige student Newt Scamander op, die ermee instemt om te helpen maar zich niet bewust is van de gevaren die voor hem liggen. Lijnen worden getrokken en liefde en loyaliteit worden op de proef gesteld, zelfs tussen de meest trouwe vrienden en families. De verdeeldheid in de magische wereld wordt steeds groter.

Tickets € 14,50 CCXL toeslag € 1,50

Trailer

Mediagallery

Fantastic Beasts Marathon 3D
Fantastic Beasts Marathon 3D
Fantastic Beasts Marathon 3D
Fantastic Beasts Marathon 3D
Fantastic Beasts Marathon 3D

Ontwerp & realisatie: Nilsson