Kom genieten van film! Bestel je ticket(s) online. Bekijk hier de coronamaatregelen Sluiten

Drive-In: Bohemian Rhapsody (2 pers. per ticket)

Drive-In: Bohemian Rhapsody (2 pers. per ticket)
Film
Vanaf 12 jaar

Uw beoordeling

Details

Cast 
Rami Malek, Lucy Boynton, Gwilym Lee
Regisseur 
Bryan Singer
Lengte 
2:14
Gesproken taal 
Engels
Taal ondertitels 
Nederlands

Samenvatting

In 1970 is twintiger Farrokh Bulsaria een bagageafhandelaar op Heathrow Airport. Nadat hij in een pub de band Smile heeft zien optreden, meldt hij zich als vervanger van de vertrekkende zanger. Niet lang daarna wordt Smile Queen en verandert Farrokh Bulsara in wereldster Freddy Mercury.

De film schildert met enige dichterlijke vrijheid de geschiedenis van de band. Zo wist Mercury ten tijde van Queen's optreden voor Live Aid in 1985 nog niet dat hij besmet was met het AIDS-virus. De concertscènes, waarin hoofdrolspeler Rami Malik de sterren van de hemel speelt, zijn stuk voor stuk kippenvelmomenten. Terecht scoorde de acteur een van de vier Oscars die de film wist binnen te slepen. En met een totaalopbrengst van bijna één miljard dollar waren ook de makers spekkkopers.

Drive-in bioscoop

De historische Machinefabriek Vlissingen is tijdens Film by the Sea tijdelijk omgedoopt tot een prachtige drive in bioscoop. Op maandag 13, dinsdag 14, donderdag 16 en vrijdag 17 september vertonen we er elke avond twee films. Je hebt er een absolute drive-in-ervaring maar je hoeft niet zelf naar binnen te rijden. Er staan ruim veertig prachtige auto’s van Auto Poppe voor je klaar.

Zo werkt de drive in
Een ticket voor een drive in-voorstelling is een autoticket (er worden dus geen tickets per persoon verkocht). Je kunt in een auto met maximaal twee personen terecht. De standaardticketprijs is € 35,00. We heten je van harte welkom! Er is personeel aanwezig om je naar je auto te begeleiden. En heb je lekkere trek? Dan kun je ook bij hen terecht om een drankje of een hapje te kopen. De Machinefabriek vind je aan de Glacisstraat 102 – Vlissingen op zo’n tien minuten lopen van CineCity.

Trailer

Mediagallery

Drive-In: Bohemian Rhapsody (2 pers. per ticket)
Drive-In: Bohemian Rhapsody (2 pers. per ticket)
Drive-In: Bohemian Rhapsody (2 pers. per ticket)
Drive-In: Bohemian Rhapsody (2 pers. per ticket)

In de spotlight

  • TIP
  • Reserveer je tafel in het CineCafé
  • Zondag 31 oktober
  • Halloween Kids Special: 100% Wolf
  • Woensdag 3 november
  • LadiesNight: Alles Op Tafel

Ontwerp & realisatie: Nilsson