Kom genieten van film! Bestel je ticket(s) online. Bekijk hier de coronamaatregelen Sluiten

Drive-In: Baby Driver (2 pers. per ticket)

Drive-In: Baby Driver (2 pers. per ticket)
Film
Vanaf 16 jaar
Geweld

Uw beoordeling

Details

Cast 
Ansel Elgort, Lily James, Jon Bernthal, Jon Hamm, Jamie Foxx
Regisseur 
Edgar Wright
Lengte 
1:53
Gesproken taal 
Engels
Taal ondertitels 
Nederlands

Samenvatting

Twintiger Baby heeft een bijzondere functie in het criminele circuit: hij is de chauffeur van vluchtauto's, de beste op zijn terrein. Zijn handicap, tinnitus, komt hem daarbij goed van pas. Met popsongs overstemt hij niet alleen het gepiep in zijn oren, tegelijkertijd geven ze hem de stuurmanskunst die nodig is om van iedere overval een succes te maken. Dan kruist serveerster Debora zijn pad en besluit Baby er de brui aan te geven. Tot groot ongenoegen van zijn opdrachtgevers...

Regisseur Edgar Wright (Shaun of the Dead) drukt in dit vermakelijke actiespektakel het gaspedaal vanaf de eerste seconde diep in. Tegelijkertijd dendert op de soundtrack een onafzienbare rij hits voorbij, waaronder de Nederpopklassiekers Radar Love van Golden Earring en Hocus Pocus van Focus.

Drive-in bioscoop

De historische Machinefabriek Vlissingen is tijdens Film by the Sea tijdelijk omgedoopt tot een prachtige drive in bioscoop. Op maandag 13, dinsdag 14, donderdag 16 en vrijdag 17 september vertonen we er elke avond twee films. Je hebt er een absolute drive-in-ervaring maar je hoeft niet zelf naar binnen te rijden. Er staan ruim veertig prachtige auto’s van Auto Poppe voor je klaar.

Zo werkt de drive in
Een ticket voor een drive in-voorstelling is een autoticket (er worden dus geen tickets per persoon verkocht). Je kunt in een auto met maximaal twee personen terecht. De standaardticketprijs is € 35,00. We heten je van harte welkom! Er is personeel aanwezig om je naar je auto te begeleiden. En heb je lekkere trek? Dan kun je ook bij hen terecht om een drankje of een hapje te kopen. De Machinefabriek vind je aan de Glacisstraat 102 – Vlissingen op zo’n tien minuten lopen van CineCity.

Mediagallery

Drive-In: Baby Driver (2 pers. per ticket)
Drive-In: Baby Driver (2 pers. per ticket)
Drive-In: Baby Driver (2 pers. per ticket)
Drive-In: Baby Driver (2 pers. per ticket)

In de spotlight

  • TIP
  • Reserveer je tafel in het CineCafé
  • Zondag 31 oktober
  • Halloween Kids Special: 100% Wolf
  • Woensdag 3 november
  • LadiesNight: Alles Op Tafel

Ontwerp & realisatie: Nilsson