Kom genieten van film! Bestel je ticket(s) online. Bekijk hier de coronamaatregelen Sluiten

Drijf-Uit: The Navigator

Drijf-Uit: The Navigator
Film
Alle leeftijden

Uw beoordeling

Details

Cast 
Buster Keaton, Kathryn McGuire, Frederick Vroom
Regisseur 
Buster Keaton, Donald Crisp
Lengte 
:59
Gesproken taal 
Silent met Engels tussentitels
Taal ondertitels 
Geen

Samenvatting

Het was in 2020 een van dé grote festivalfavorieten en dus ook in no time uitverkocht. Grijp in 2021 je kans en ga mee met de Drijf-Uit - een filmische vaartocht op de Westerschelde. De Westerschelde Ferry vaart vrijdag 17 en zaterdag 18 september twee keer per avond uit vanaf de terminal bij het Stationsplein en vaart voorlangs de Vlissingse boulevard – all the way tot aan het windorgel. Onderweg geniet je van het uitzicht, goed gezelschap, lekkere hapjes en drankjes en vooral van de nautische film: ‘The Navigator’ van Donald Crisp en Buster Keaton!

Buster Keaton is Rollo, een verwende miljonair, die zijn buurmeisje Betsy een huwelijksaanzoek doet. In zijn overmoed heeft hij zelfs al plaatsen op een cruiseschip gereserveerd. Als Betsy het aanzoek afslaat, besluit hij de reis dan maar in zijn eentje te maken. Door een samenloop van omstandigheden belanden de twee, als enige passagiers, toch op hetzelfde schip. Het schip van Betsy's vader, dat speelbal blijkt te zijn van een militair conflict tussen twee staatjes.

The Navigator behoort tot het allerbeste werk van Keaton, de komiek met het beroemdste pokerface uit de filmgeschiedenis. Slapstick en romantiek gingen zelden een gelukkiger huwelijk aan dan hier. Hoogtepunt: Keatons afdaling in duikerspak naar de zeebodem waar hij wordt belaagd door een octopus.

Inschepen: 21.15 tot uiterlijk 21.30 uur - retour 22.30 uur

Mis de boot niet. Wees op tijd!
Let op: er vaart om 19.48 ook een ferry volgens de reguliere dienstregeling naar Breskens. Kijk dus goed uit bij welk schip je aan boord gaat.

Trailer

Mediagallery

Drijf-Uit: The Navigator
Drijf-Uit: The Navigator
Drijf-Uit: The Navigator
Drijf-Uit: The Navigator
Drijf-Uit: The Navigator

In de spotlight

  • TIP
  • Reserveer je tafel in het CineCafé
  • Zondag 31 oktober
  • Halloween Kids Special: 100% Wolf
  • Woensdag 3 november
  • LadiesNight: Alles Op Tafel

Ontwerp & realisatie: Nilsson