David Attenborough: A Life on Our Planet (live event)

Verwacht 16-04-2020
David Attenborough: A Life on Our Planet (live event)
Film

Uw beoordeling

Details

Cast 
David Attenborough

Samenvatting

Eén man heeft meer van de natuur op aarde gezien dan wie dan ook. Deze unieke documentairefilm vormt het bewijs daarvan. Op zijn 93ste heeft David Attenborough alle continenten op aarde bezocht, de ruigste plekken van onze planeet verkend en alles wat leeft in de natuur, in al zijn diversiteit en wonderbaarlijkheid vastgelegd. Nu staat hij voor het eerst stil bij de beslissende momenten in zijn leven als bioloog, en bij de verwoestende veranderingen die hij heeft gezien.
Eerlijk, onthullend en urgent: David Attenborough: A Life on Our Planet is een krachtig relaas uit de eerste hand over de impact van de mens op de natuur en een hoopvolle boodschap voor toekomstige generaties.

! deze documentaire is Engels gesproken met Nederlandse ondertiteling. Bekijk na afloop van deze documentaire een Q&A live vanuit het Royal Albert Hal in Londen. David Attenborough zal in deze Q&A de vragen van studenten, die de documentaire ook hebben gezien, beantwoorden. Deze live verbinding is niet ondertiteld.

Tickets 13,50

Tickets kopen of reserveren

Vlissingen

donderdag
16 april

Terneuzen

Geen voorstellingen in deze vestiging

In de spotlight

ladiesnight cinecity
  • Woensdag 26 februari
  • LadiesNight: Like a Boss
film by the sea zeeuws-vlaanderen in cinecity terneuzen
  • 16, 17, 18 april
  • Film by the Sea Zeeuws-Vlaanderen

Ontwerp & realisatie: Nilsson