Cristina Branco - Menina

Array
Cristina Branco - Menina
Theater

Uw beoordeling

Details

Cast 
Cristina Branco (zang), Ricardo Dias (piano), Bernardo Couto (Portugese gitaar), Bernardo Moreira (contrabass)
Lengte 
1:30

Samenvatting

"Zoals de liefde je hart grijpt, zo wil ik je bij de oren grijpen en je onderdompelen in de fado. Laten we samen in muziek verdwijnen"

Dit album Menina is voortgekomen uit slapeloze nachten. Ik sliep niet, omdat de muziek zich iedere nacht aan me opdrong. Uiteindelijk gaf ik toe aan de niet aflatende drang om te creëren.

Mensen zeggen dat ik in mijn slaap zing. Ze zeggen dat ik muziek moet maken omdat de noten door mijn oren suizen, de klanken mijn hart omhelzen en de melodieën als nachtzweet op mijn huid blijven plakken - zonder dat ik weet waar ze vandaan komen.

Zoals de liefde je hart grijpt, zo wil ik je bij de oren grijpen. Je onderdompelen in de fado en je mee laten slepen door de meest getalenteerde, hedendaagse muzikanten uit mijn thuisland. Laten we samen in muziek verdwijnen.'

Cristina Branco gaf traditionele Portugese folklore een nieuwe stem en is de grootste vertolker van fado van deze tijd. Om haar nieuwe album te vieren brengt deze ster van wereldformaat een intieme en persoonlijke voorstelling. Je bent met al haar hartstocht uitgenodigd.

Ticketprijs: € 25-,

Trailer

In de spotlight

  • Zaterdag 19 mei
  • Buurman & Buurman - A JE TO!
  • Donderdag 3 mei
  • Manon – Kenneth MacMillan (Ballet)
  • Zondag 10 juni
  • Jurassic World Marathon 3D

Ontwerp & realisatie: Nilsson