Cristina Branco - Menina

Verwacht 14-04-2017
Array
Cristina Branco - Menina
Theater

Uw beoordeling

Details

Cast 
Cristina Branco (zang), Ricardo Dias (piano), Bernardo Couto (Portugese gitaar), Bernardo Moreira (contrabass)
Lengte 
1:30

Samenvatting

'Ik heb je ontzettend veel te vertellen, dus vraag ik je mijn ogen te zijn, mijn vingertoppen, mijn tong. Ik vraag je om al wat ik voel te voelen...
Dit album is voortgekomen uit slapeloze nachten. Ik sliep niet, omdat de muziek zich iedere nacht aan me opdrong. Uiteindelijk gaf ik toe aan de niet aflatende drang om te creëren.

Mensen zeggen dat ik in mijn slaap zing. Ze zeggen dat ik muziek moet maken omdat de noten door mijn oren suizen, de klanken mijn hart omhelzen en de melodieën als nachtzweet op mijn huid blijven plakken - zonder dat ik weet waar ze vandaan komen.

Zoals de liefde je hart grijpt, zo wil ik je bij de oren grijpen. Je onderdompelen in de fado en je mee laten slepen door de meest getalenteerde, hedendaagse muzikanten uit mijn thuisland. Laten we samen in muziek verdwijnen.'

Cristina Branco gaf traditionele Portugese folklore een nieuwe stem en is de grootste vertolker van fado van deze tijd. Om haar nieuwe album te vieren brengt deze ster van wereldformaat een intieme en persoonlijke voorstelling. Je bent met al haar hartstocht uitgenodigd.

Ticketprijs: € 25-,

Trailer

Tickets kopen of reserveren

Vlissingen

vrijdag
14 april

Terneuzen

Geen voorstellingen in deze vestiging

In de spotlight

  • dinsdag 4 t/m zondag 9 april
  • FilmFestival
  • ZATERDAG 1 APRIL 20:15 UUR
  • JEROEN VAN DER BOOM IN CONCERT
  • ZONDAG 2 APRIL 16:00 UUR
  • BEHIND THE TELESCOPES: LAVINIA MEIJER 6+

Ontwerp & realisatie: Nilsson