Cliff Richard LIVE

Cliff Richard LIVE
Satelliet uitzending

Uw beoordeling

Details

Lengte 
2:15

Samenvatting

Synopsis:
Cliff Richard, de man met verschillende nummer één hits op zijn naam en daarmee een van Engelands grootste artiesten ooit, zit dit jaar al 60 jaar in het vak. Ter ere van dit heugelijke feit geeft hij een reeks concerten in het Verenigd Koninkrijk. In Nederland hoeven we gelukkig niets te missen, want op vrijdag 12 oktober om 21:00 uur komt het 60-jarig jubileumconcerten van Cliff Richard LIVE vanuit Manchester via een directe verbinding naar uw bioscoop.

Met een repertoire van zes decennia en tijdloze hits als Devil Woman, Congratulations or We Don’t Talk Anymore, wordt dit Cliffs meest boeiende tour tot nu toe. Zijn immense energie en passie op het podium zal u overdonderen en laten swingen in de gangpaden, waarmee dit het meest fantastische feest van het jaar op het grote witte doek moet worden.

Doordat deze tour enkel het Verenigd Koninkrijk rondgaat, is de vertoning in de bioscoop dé manier voor fans om erbij te zijn. Natuurlijk vanuit een zeer comfortabele bioscoopstoel en met haarscherp beeld en Dolby 5.1 geluid zult u alles als beste kunnen zien en horen.

12 oktober Live bij CineCity Vlissingen en Terneuzen
Tickets 13,50 + CCXL toeslag 14,00

Trailer

Mediagallery

Cliff Richard LIVE
Cliff Richard LIVE
Cliff Richard LIVE
Cliff Richard LIVE

Ontwerp & realisatie: Nilsson