Bureau Sport

Verwacht 12-05-2017
Bureau Sport
Theater

Uw beoordeling

Details

Cast 
Frank Evenblij en Erik Dijkstra
Lengte 
1:30

Samenvatting

Net zoals in het tv-programma Bureau Sport vertellen Frank Evenblij en Erik Dijkstra in deze theatervoorstelling op prikkelende, kritische en humoristische wijze de mooiste verhalen uit de sport. Ze tonen bijzondere beeldfragmenten, delen opmerkelijke bevindingen en in de quiz kunnen de bezoekers laten zien wat ze waard zijn wat betreft hun sportkennis. Ook de beproefde tv-rubrieken ‘meedoen met’ en ‘de verhoorwagen’ zullen de revue passeren.

U kunt rekenen op een interactief, vrolijk en journalistiek sportcollege met de onmiskenbare signatuur van Frank en Erik; vol humor maar immer serieus als het om de inhoud gaat.

Frank Evenblij en Erik Dijkstra begonnen beiden hun televisiecarrière als Jakhalzen bij De Wereld Draait Door en maken nu samen al enkele jaren Bureau Sport.

Frank presenteert daarnaast sportprogramma’s bij Ziggo Sport, waaronder Peptalk, een wekelijkse talkshow met Jack van Gelder.

Erik presenteerde bij de VARA o.a. het programma De Strijd, waarin de geschiedenis van de arbeider in Nederland in kaart wordt gebracht. In december 2015 kwam zijn boek over Hans van Helden uit; ‘De eenzame schaatser’ uit. Ard Schenk: Er is in ons schaatsland al één en ander geproduceerd op dit gebied, maar dit boek staat in een eigen categorie.

Ticketprijs: € 25,-

Tickets kopen of reserveren

Vlissingen

vrijdag
12 mei

Terneuzen

Geen voorstellingen in deze vestiging

Ontwerp & realisatie: Nilsson