Tijdelijk gesloten. Het CineCafé is open voor afhaal. Lees hier meer Sluiten

Benefietgala podium Reimerswaal

Theater

Uw beoordeling

Details

Lengte 
2:30

Samenvatting

De top van het Nederlandse theaterwezen schiet het bedreigde Podium Reimerswaal te hulp. Een onvoorstelbaar lange rij aan artiesten heeft zich gemeld voor de benefietavond, die maandag 1 februari wordt gehouden in CCXL Theater in Vlissingen. Claudia de Breij, Freek de Jonge, Erik van Muiswinkel, Paskal Jakobsen en Hans Dorrestijn, het is slechts een kleine greep uit de enorme lijst grootheden die belangeloos meewerken aan de avond.

Het eenmalige, unieke Benefietgala begint om 20:15 uur en wordt gepresenteerd door Freek de Jonge en Erik van Muiswinkel. Naast Claudia de Breij, Paskal Jakobsen en Hans Dorrestijn krijgt het publiek optredens te zien van Peter Slager & Tonnie Dieleman, Ernst Jansz, Flairck, Ruud Hermans, Hans Visser en Irena Fillipova. Speciaal voor deze avond maakten Bert Visscher, Jochem Meijer en Katinka Polderman korte filmpjes.
Doordat iedereen belangeloos meewerkt is de volledige opbrengst voor Podium Reimerswaal.

Tickets voor dit Benefietgala, met na afloop in de foyer een optreden van Marjon van Iwaarden en haar band, kosten 50 euro en zijn hier on-line te bestellen of aan de kassa's van CineCity Vlissingen en Drvkkery Middelburg.

In de spotlight

  • cadeautip
  • Geef een CineCity filmuitje cadeau
  • Dagelijks
  • CineCafé afhaalmenu
  • Foto's
  • De Slag Om De Schelde & meer...

Ontwerp & realisatie: Nilsson