The Backstage Comedy Tour

The Backstage Comedy Tour
Theater

Uw beoordeling

Details

Cast 
Javier Guzman e.a.
Lengte 
1:30

Samenvatting

De gang, de kleedkamers, het zijtoneel, de werkplaats, de kantoren, die plekjes die hoekjes, die ruimtes in het theater, die niet getoond worden. Juist daar wordt het publiek deze avond uitgenodigd. In groepjes worden er op tal van plaatsen in uw theater kleine, unieke, ludieke voorstellingen aangeboden. Op de meest onverwachte plaatsen in het gebouw, wachten artiesten het publiek op. Een kwartiertje, hooguit. Daarna weer door naar de volgende, mysterieuze plek. Welke artiest staat daar? Welke act? En waar?
Een nieuw fenomeen dient zich aan in de Nederlandse theaters; The Backstage Comedy Tour. Met onder andere Javier Guzman. Letterlijk een tour waarbij het hele gebouw gebruikt wordt. Exceptioneel leuk voor het publiek en ook exceptioneel leuk voor de artiest! Het publiek komt op plaatsen waar `t nooit komt, de kleedkamers waar de sterren vertoeven, de artiestenfoyer en de laad- en losruimte.
Het publiek wordt ontvangen in de theaterzaal, waarna de grote groep opgedeeld wordt in meerdere groepen met verschillende samenstelling. Er worden 10 verschillende voorstellingen gepresenteerd. De groepsgrote wordt continu aangepast aan de beschikbare ruimte waar de voorstelling plaatsvindt.

Slechts twee maanden op tournee, bijzonder complexe, unieke en vernieuwende productie.

Tickets: € 29,50

In de spotlight

  • Woensdag 13 maart
  • LadiesNight: What Men Want
  • dinsdag 19 februari
  • Don Quixote (ballet)
  • Woensdag 13 maart
  • Bohemian Rhapsody Sing-Along

Ontwerp & realisatie: Nilsson