Avengers Marathon 3D

Avengers Marathon 3D
Film

Uw beoordeling

Details

Cast 
Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Don Cheadle, Paul Rudd, Brie Larson, Karen Gillan, Danai Gurira, Bradley Cooper, Josh Brolin
Regisseur 
Anthony Russo, Joe Russo
Lengte 
6:00

Samenvatting

Marvel fans opgelet! Maak je klaar voor de allesbeslissende spectaculaire finale.

Op dinsdag 23 april en op zondag 28 april organiseert CineCity de Avengers Marathon. Een unieke kans om de films Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame achter elkaar in de bioscoop te zien.
Ticketprijs: €20,- (inclusief 3D bril)
Eerst (her)ontdek je Thanos' missie om alle infinity stones te bemachtigen in Avengers: Infinity War. Daarna maken we ons op voor de ontknoping van de saga tussen Thanos en de Avengers in Avengers: Endgame.

Stap in voor ruim 6 uur lang spektakel, actie en spanning van de bovenste plank!

Avengers: Infinity War 3D
Tien jaar nadat de eerste film van het Marvel Cinematic Universe werd uitgebracht, komt de spanning tot een hoogtepunt in de grootste confrontatie aller tijden in Marvel’s Avengers: Infinity War. Voor het eerst komen alle helden en hun bondgenoten uit alle voorgaande films bij elkaar om het op te nemen tegen de machtige Thanos die een bedreiging vormt die te groot is voor een enkele held. De Avengers moeten bereid zijn alles op te geven in een poging om Thanos te verslaan, voordat zijn missie slaagt en zijn verwoesting een einde brengt aan alles.

Avengers: Endgame 3D
De vreselijke gebeurtenissen die door Thanos in gang werden gezet, roeiden de helft van het universum uit en verzwakten de Avengers. De overgebleven Avengers voelen zich genoodzaakt om nog één keer in actie te komen in Avengers: Endgame, de spectaculaire finale van 22 films van Marvel Studios.

Tijden 23 april
20:45 – 23:30 Avengers Infinity
00:01 – 03:05 Avengers Endgame

Tijden 28 april
13:15 - 16:00 Avengers Infinity
16:20 - 19:24 Avengers Endgame
(Tijden zijn richttijden)

Trailer

Mediagallery

Avengers Marathon 3D
Avengers Marathon 3D
Avengers Marathon 3D
Avengers Marathon 3D
Avengers Marathon 3D
Avengers Marathon 3D

In de spotlight

  • Zondag 22 december
  • Twinkel Twinkel Kleine Ster
  • dinsdag 17 december
  • LadiesNight April, May en June

Ontwerp & realisatie: Nilsson