3JS - U2, The Joshua Tree

Array
3JS - U2, The Joshua Tree
Theater

Uw beoordeling

Details

Cast 
Jan Dulles, Jaap Kwakman, Jan de Witte
Lengte 
1:40

Samenvatting

Precies dertig jaar na het uitkomen van The Joshua Tree laten de 3JS dit complete album, en ander onvergetelijk U2-materiaal, herleven in het theater. Velen beschouwen het album als het beste dat U2 ooit maakte, met hits als Where The Streets Have No Name, With Or Without You en I Still Haven't Found What I'm Looking For. Het legendarische album uit 1987 wordt noot voor noot nagespeeld in een theatrale setting.

Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jan de Witte gaven al een klein voorproefje tijden De Vrienden van Amstel LIVE! 2016 en iedereen was het erover eens: dat smaakte naar meer!

De 3 J’s hebben aan deze U2-tour ook bekendheid gegeven in een uitzending van ‘de Wereld draait door’ en ‘RTL Late Night’. Tijdens het bekende nummer ‘I still haven’t found what I’m looking for’ worden de 3 J’s ondersteund door een achtergrondkoor. En niet zomaar een koor, maar een koor uit de streek waar het optreden plaats vindt. Alle koren in Nederland zijn opgeroepen om zich hiervoor aan te melden.

De 3 J’s hebben alle filmpjes die de koren hebben ingezonden bekeken en daaruit een selectie gemaakt. Voor het optreden in theaterzaal CCXL is popkoor Seaside Rendez-Vous uit Goes geselecteerd om mee te doen.
Kijk voor meer informatie over het koor op www.seasiderendezvous.nl

Ticketprijs: € 27,50

Trailer

In de spotlight

  • Zaterdag 26 mei
  • Champions League Finale: Real - Liverpool
  • Vrijdag 1 juni
  • John Cleese: The Last Time To See Me Before I Die
  • Zondag 27 mei
  • Kleuterbios: Disney Junior Party 2

Ontwerp & realisatie: Nilsson