Kom genieten van film! Bestel je ticket(s) online. Bekijk hier de coronamaatregelen Sluiten

10cc

Verwacht 13-11-2021
10cc
Theater

Uw beoordeling

Details

Lengte 
1:50

Samenvatting

ZATERDAG 13 NOVEMBER 2021

10cc scoorde in de jaren ’70 vele en grote hits, zoals ‘The Wall Street Shuffle’, Dreadlock Holiday’, ‘Donna’en Í’m Not In Love’. In het najaar van 2021 keert de befaamde Britse rockband terug naar Nederland voor een nieuwe show vol met klassieke meezingers en grote hits.

Daarmee wordt de oorspronkelijk voor april 2020 geplande tour ingehaald. Ook de alternatieve data in november 2020 en februari 2021 kunnen in verband met de regelgeving rondom Covid-19 niet doorgaan en worden dus vervangen door de tour in het najaar van 2021. Graham Gouldman van 10cc zegt hierover: “the band and management team would like to thank all promoters for acting so quickly and efficiently to move their 10cc tours and performances to 2021".

30 miljoen albums De band heeft inmiddels wereldwijd meer dan 30 miljoen albums verkocht. In de jaren ’70 was de band toonaangevend in de charts en werd ze als een van de creatiefste en meest kleurrijke bands van de wereld beschouwd. Ondanks het uitblijven van een nieuw album (laatste release ‘Mirror Mirror’ stamt uit 1995), tourt de band al weer enkele jaren over de hele wereld en blijven hun shows immens populair.

Alle generaties Frontman Graham Gouldman: “We zien niet enkel de mensen die we verwachten, de mensen die zijn opgegroeid met 10cc, maar we merken dat er ook telkens een jonger

publiek naar onze shows komt”. Het publiek kan een sterke show van ruim 1,5 uur verwachten met enkel tophits die men van a tot z kan meezingen!

Toonaangevend De band uit Manchester heeft hun stempel op de geschiedenis van de popmuziek gezet en wordt door velen als zeer invloedrijk genoemd. In 1983 ging de band uit elkaar en kwam in 1991 weer bij elkaar om twee albums te maken. Bandleider en medeoprichter Graham Gouldman stelde in 1999 een nieuwe line-up samen, met onder andere Rick Fenn en Paul Burgess, die in de jaren ’70 ook al in 10cc speelden. In de nieuwe bezetting hebben ze al verschillende tournees gedaan, waarbij alle grote hits uit het verleden opnieuw met veel enthousiasme ontvangen werden.

Tickets

Heeft u al eerder tickets gekocht voor deze show? Deze blijven geldig voor de nieuwe datum. Bewaar de originele tickets aub goed. Ze blijven uw entreebewijs.

Ticketprijs: € 34,50

Gekochte tickets kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Tickets kopen

Vlissingen

zaterdag
13 november

Terneuzen

Geen voorstellingen in deze vestiging

Mediagallery

10cc
10cc
10cc
10cc

In de spotlight

  • TIP
  • Reserveer je tafel in het CineCafé
  • Zondag 31 oktober
  • Halloween Kids Special: 100% Wolf
  • Woensdag 3 november
  • LadiesNight: Alles Op Tafel

Ontwerp & realisatie: Nilsson