Films & voorstellingen

Alien: Covenant
Grof taalgebruik
Vanaf 16 jaar
Geweld

Regisseur Ridley Scott keert met Alien: Covenant terug naar het door hem gecreëerde universum.

Vlissingen

Terneuzen

Fast & Furious 8
Grof taalgebruik
Vanaf 12 jaar
Geweld

Het achtste deel in de populaire Fast & Furious-serie belooft wederom topspektakel.

Vlissingen

Terneuzen

Going In Style
Grof taalgebruik
Vanaf 6 jaar
Eng
Geweld

Joe, Al en Willie zijn drie bejaarden die samen hun dagen op een bank in het park doorbrengen. Ze snakken alledrie naar actie en spanning in hun leven en besluiten een bank te overvallen. Ondanks hun hoge leeftijd brengen ze hun opdracht tot een goed einde én beleven ze de ultieme kick. Kort na de overval sterft Willie. Zijn vrienden blijven echter niet bij de pakken zitten en trekken met de buit naar Las Vegas.

Vlissingen

Guardians of the Galaxy 3D Vol. 2
Grof taalgebruik
Vanaf 12 jaar
Geweld

In Marvel’s Guardians of the Galaxy Vol. 2 moet het team vechten om één te blijven terwijl zij samen het mysterie proberen te ontrafelen rondom Peter Quill’s vader.

Vlissingen

King Arthur: Legend of the Sword 3D
Eng
Vanaf 12 jaar
Geweld

Regisseur Guy Ritchie brengt met zijn dynamische stijl het epische actie-avontuur King Arthur: Legend of the Sword naar het grote scherm.

Vlissingen

Terneuzen

Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge 3D
Eng
Vanaf 12 jaar
Geweld

In dit nieuwe avontuur strijdt de iconische, roekeloze antiheld Jack Sparrow (Johnny Depp) tegen zijn aartsvijand kapitein Salazar (Javier Bardem).

Vlissingen

Terneuzen

Snatched
Seks
Drugs
Grof taalgebruik
Vanaf 12 jaar
Geweld

Wanneer haar vriend haar dumpt overtuigt Emily, een spontane vrouw van in de 30, haar uiterst voorzichtige moeder om haar te vergezellen op een vakantie naar Equador. Op aandringen van Emily gaat het tweetal op zoek naar avontuur maar in plaats daarvan worden ze plots ontvoerd. Als de twee zeer verschillende vrouwen gevangen zitten wordt de moeder-dochter relatie danig op de proef gesteld.

Vlissingen

The Circle
Grof taalgebruik
Alle leeftijden

Mae Holland kan haar geluk niet op als ze wordt aangenomen bij de Cirkel, het machtigste internetbedrijf ter wereld. De persoonlijke e-mails van de gebruikers, hun sociale media, betalingsverkeer en aankopen zijn met elkaar verbonden door een universeel besturingsprogramma. Het resultaat: iedereen heeft slechts één online identiteit. Een nieuw tijdperk van openheid en gemeenschapszin is aangebroken. The Circle is de verfilming van het gelijknamige hit-boek van Dave Eggers.

Vlissingen

In de spotlight

  • WOENSDAG 31 MEI IN CINECITY
  • BAYWATCH ACTIE ZEEUWSE STRANDWACHT
  • ZATERDAG 3 JUNI OM 20:00 IN CINECITY
  • CHAMPIONS LEAGUE FINALE: JUVENTUS - REAL
  • WOENSDAG 7 JUNI 20:00 UUR
  • THE DREAM - LIVE VIA SATELLIET (Ballet)

Ontwerp & realisatie: Nilsson