MUK (2-6 jaar) - 2022

MUK
De Grote Haay

Dalmatiërs worden spierwit geboren en na ongeveer acht weken krijgen ze stippen. Muks grote broer, Ruby, heeft hem wijsgemaakt dat je extra stippen kunt verdienen. Voor elke heldendaad die je verricht, krijg je een stip erbij. ’s Nachts droomt Muk dat hij zoveel heldendaden heeft verricht dat er geen stip meer bij kan. Lekker blijven dromen, Muk!

Muk komt naar het theater! MUK is een beeldend en muzikaal feestje gebaseerd op de droldwaze avonturen van Muk, de nieuwe succesvolle kinderboekenserie van Mark Haayema en Job van Gelder. Muk kan nogal onhandig zijn, maar zijn aandoenlijke goedwillendheid en zijn open blik op de wereld, maken het een hondje om van te houden.

Over de Grote Haay:

De Grote Haay is opgericht door Mark Haayema en Dennis de Groot. Mark Haayema is naast artistiek leider van De Grote Haay schrijver, poppenspeler en theatermaker. Mark schreef o.a. Oma mag ik mijn pop terug?, Joep!, Sterrenwachter, De vriendelijke Draak en Johannes de Parkiet. Als acteur en regisseur werkt hij bij o.a. Theater Gnaffel, Rotheater, Tg Winterberg, Stage Entertainment. Ook schrijft hij scenario’s voor Woezel&Pip, Pipo de Clown en liedjes voor Kinderen voor Kinderen. Hij speelde in de TVseries Sesamstraat, Koekeloere, Boterhamschow en de Sprookjesboom. Mark organiseert het familiefestival Wortelpop en Het Kinderboekenfeest.

Tickets € 12,50
Gekochte tickets kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Max 150 toeschouwers per voorstelling,

Deze voorstelling vindt plaats tijdens de Media Ukkie Dagen 2022.


Lengte

0:45 deze voorstelling is zonder pauze

Kijkwijzer

Delen


Speeltijden (klik op de tijd om te bestellen)

CCXLVlissingen

zaza26maartmrt
  • muk_vlieg_bank1_132792129510296599_big.jpg

Suggesties