Dikkie Dik & Ik (2-6 jaar) - 2022

Dikkie Dik & Ik
2-ater Producties

Hoe is het… om Dikkie Dik te zijn? Als je op vier pootjes loopt en niet kan praten, maar wel kopjes geeft. Als je zomaar mag gaan liggen, op hele gekke plekken – of juist druk over de toetsen van de piano rent, danst met je beste vriendjes en stiekem in de vissenkom grabbelt, om daarna lekker te dromen van alle spannende avonturen die je mee maakt.

In ‘Dikkie Dik & Ik’ kan het allemaal. Want het is feest! De oranje kater is jarig. Dat vieren we met een theaterervaring die zich niet beperkt tot de theaterzaal.

Vanaf het moment dat je het theater binnen komt, bevind je je in de wereld van een kat. Doe je mee?

In de voorstelling beweegt Dikkie Dik zich middels interactieve projecties en videobeelden door de ruimte. Twee acteurs brengen met fysiek spel, veel slapstick en humor samen de wereld van Dikkie Dik tot leven. Ze spelen een spel met verdwijnen en verschijnen, met fantasie en werkelijkheid. Maar is hun fantasie niet te groot? Zie jij wat ik zie?

Naast de voorstelling is ook de foyer omgetoverd tot een kattenwereld. Alles wordt gezien vanuit kattenperspectief. Bijna alles is een slaapplek. Het kleed kan zomaar van de uitvergrote tafel getrokken worden en met je pootje kun je vissen uit de vissenkom pakken!

‘Dikkie Dik & Ik’ is een foyer- en zaalprogramma in één: een knaller van een combinatie die als geheel moet worden beleefd. Deze voorstelling vindt plaats tijdens De Nationale Voorleesdagen 2022.
Met originele Dikkie Dik-illustraties van Jet Boeke.

Tickets € 14,50
Gekochte tickets kunnen niet geruild of geretourneerd worden.


Lengte

0:40 deze voorstelling is zonder pauze

Kijkwijzer

Delen


Speeltijden (klik op de tijd om te bestellen)

CCXLVlissingen

zozo 30 januarijan
  • Dikkidikenik7_5443x3062_132792130851074349_big.jpg

Suggesties