Fats Domino Tribute – Blueberry Hill - 2023

De voorstelling Fats Domino Tribute – Blueberry Hill op zaterdag 23 april 2022 is geannuleerd en wordt verplaatst naar zaterdag 22 april 2023.

Bezoekers die reeds tickets gekocht hebben voor de show in 2022, ontvangen hierover persoonlijk een mail.

De Fats Domino Tribute is een feest van herkenning, een explosief muziekspektakel vol vuur, virtuositeit en humor, met een overweldigende blazerssectie. Een eerbetoon aan de muziek van de legendarische Fats Domino.

De show 'Blueberry Hill' is het logisch vervolg op het succes van de show 'Fats'. Uiteraard zullen Fats Domino's grootste hits als 'Blueberry Hill', 'I'm Ready' en 'Blue Monday' de revu weer passeren, aangevuld met een flink aantal nieuwe songs uit Domino's enorme repertoire. Nummers als 'There Goes My Heart Again', 'Domino Twist' en 'Whiskey Heaven' maken stilzitten onmogelijk en meezingen niet te vermijden.

De Fats Domino Tribute staat onder muzikale leiding van pianist/zanger Eric-Jan Overbeek oftewel Mr. Boogie Woogie die op dertienjarige leeftijd werd gegrepen door ‘de boogie-woogie’ na het horen van Fats Domino’s ‘Swanee River Hop’. Inmiddels ruim 30 jaar later toert hij drie maanden per jaar door Amerika, ontving diverse nationale en internationale prijzen en opende in 2010 met zijn band de 35ste editie van het North Sea Jazzfestival.

Tickets € 25,-

Gekochte tickets kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Genre

Muziek

Lengte

2:00 (incl. 30 min. pauze)

Kijkwijzer

Delen


Speeltijden (klik op de tijd om te bestellen)

  • thumbnail_artiestmuziekdanstheaterC2A9TakeAPictureFotografie068_132886995787618065_big.jpg

Suggesties