CCXL zaal. Grootste doek van NL

Theater- en filmzaal met hydrolisch podium, 40m2 filmdoek en Dolby Atmos geluid

CCXL Theater is hét cultuurpodium van Zeeland. Deze XLzaal van CineCity in Vlissingen telt ruim 700 comfortabele zitplaatsen. Het CCXL Theater heeft daarmee niet alleen tweemaal de capaciteit van de huidige grote zaal van de megabioscoop, maar is tevens de grootste theaterzaal van midden-Zeeland met een hydraulisch podium.
Naast 1 van de grootste filmdoeken van Nederland (24 x 10 meter) beschikt CCXL Theater over Dolby Atmos, het meest geavanceerde systeem dat ongeëvenaarde geluidskwaliteit garandeert. Het CCXL Theater is multifunctioneel.
Er kunnen zowel spectaculaire bioscoopvoorstellingen als intieme concerten van wereldsterren te zien zijn. Naast films, concerten, podiumkunst is de zaal met aangrenzende ruime foyer en eigen ingang ook ideaal voor grotere congressen en seminars.

De theaterfoyer is te gebruiken voor allerlei doeleinden, zoals bijvoorbeeld uw congres, receptie, beurs of (bedrijfs)evenement. De bijzondere architectuur zorgt voor een warme en gezellige sfeer. Onze medewerkers staan graag tot uw beschikking en zorgen ervoor dat u na afloop met een glimlach op deze unieke beleving terug kunt kijken! De zaal en de foyer zijn gezamenlijk én individueel te huur.
Bekijk hier alle informatie over de mogelijkheden van de CCXL zaal en andere faciliteiten die CineCity u kan bieden.

Theaterprogramma CCXL

Filmprogramma in CCXL

Bereikbaarheid

Parkeermogelijkheden
De eerste zijstraat rechts (voor CineCity) brengt u naar twee parkeerplaatsen. Het grote parkeerterrein aan de rechterkant biedt de mogelijkheid tot parkeren. Naast de parkeerplaats ligt CineCity.

Let op: in de hele Vlissingse binnenstad geldt betaald parkeren. Als u rechtdoor voorbij CineCity rijdt, komt u vanzelf bij parkeergarage De Fonteyne (op loopafstand van CineCity/CCXL). Parkeergarage De Fonteyne is 24 uur per dag open. 
Voor het actuele parkeerbeleid en tarieven klikt u hier.

Openingstijden CCXL zaal

Zowel het CCXL Theater als CineCity Vlissingen opent iedere dag een uur voor aanvang van de eerste film die die dag draait. Het CCXL Theater en CineCity Vlissingen sluiten beide nadat de laatste film van de dag ten einde gekomen is. 

Garderobe

Er is tijdens theatervoorstellingen een mogelijkheid om gebruik te maken van de garderobe. De kosten per item zijn €1,-
Lees hier het garderobe regelement.