Cinemini: Gruffalo & De Slak en de Walvis

Voor de eerste keer naar een bioscoopfilm gaan is best spannend. De beginnende bioscoopbezoeker laten we wennen aan de indrukken van een film kijken op het grote doek. Tijdens de voorstelling wordt het zaallicht gedimd maar gaat niet helemaal uit. Het geluid staat iets zachter en na de film krijgen ze een echt filmdiploma.
Een onvergetelijke bioscoopervaring voor de allerjongste filmhelden.

De Gruffalo
De Gruffalo vertelt het magische verhaal van een muis die een wandeling door het bos maakt op zoek naar nootjes. Wanneer hij drie roofdieren tegenkomt, een vos, uil, en een slang, die hem allemaal willen opeten, moet de dappere muis zijn verstand gebruiken om te overleven. Hij kondigt aan dat hij een ontmoeting heeft met een monster met vreselijke trekken, een 'Gruffalo', en de drie roofdieren raken elk in paniek en rennen weg. De muis is nog meer ervan overtuigd dat er niets is dat hem kan raken, althans dat denkt hij. Wanneer hij oog in oog komt te staan met het verschrikkelijke schepsel uit zijn dromen, de Gruffalo zelf, moet de muis diep graven om te ontsnappen aan het gevaar en vind eindelijk rust in het bos.

De Slak en de Walvis
In de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een ambitieuze zeeslak en een bultrug, ontdek de kracht van de zee het gevaar van te dicht bij de kust zwemmen... Kan de slak de walvis redden als hij in een afgelegen baai strandtGenre

Animatie, Familiefilm

Lengte

1:07 (incl. 10 min. pauze)

Kijkwijzer

Delen


Speeltijden (klik op de tijd om te bestellen)

Terneuzen

zozo25junijun
  • Slak_en_de_walvis_oog_133289635736767339_big.jpg

Suggesties