Cinemini: Draak Dries & Superworm

Voor de eerste keer naar een bioscoopfilm gaan is best spannend. De beginnende bioscoopbezoeker laten we wennen aan de indrukken van een film kijken op het grote doek. Tijdens de voorstelling wordt het zaallicht gedimd maar gaat niet helemaal uit. Het geluid staat iets zachter en na de film krijgen ze een echt filmdiploma.
Een onvergetelijke bioscoopervaring voor de allerjongste filmhelden.

Draak Dries:

Animatiefilm van een half uur gebaseerd op het geliefde kinderboek geschreven door Julia Donaldson en geïllustreerd door Axel Scheffler. Draak Dries is een verhaal over een jonge draak die in zijn eerste jaren op de Drakenschool wil leren vliegen, brullen en vuurspuwen. Hij wil indruk maken op zijn leraar en zo een gouden ster verdienen. Helaas is de kans op ongelukken groot en heeft de draak hulp nodig van een vriendelijk, jong meisje dat zijn bulten en blauwe plekken verzorgd. In het vierde jaar moet de draak een prinses veroveren. Kan het jonge meisje hem helpen met de moeilijkste opdracht tot nu toe?Superworm:

Superworm is een heerlijk komische held. Hij is een lange, sterke worm met bijzondere vaardigheden en een groot hart, die altijd klaar staat om te helpen.

Vlinder is de beste vriendin van Superworm, al sinds hij klein en zij nog een rups was. Ze houden ervan om de andere dieren uit de tuin te helpen. Ze redden de baby pad van de grote weg, ze vermaken verveelde bijen en redden een kever. Het lijkt erop dat niks Superworms vaardigheden kan overtreffen, maar daardoor gaat hij naast zijn schoenen te lopen en begint hij zijn vriendin te negeren.

Wanneer de slechte Tovenaar Hagedis hoort over de krachten van Superworm, stuurt hij zijn bediende Kraai om Superworm te ontvoeren. Hij dwingt Superworm om ondergronds te gaan zoeken naar schatten. Vlinder bedenkt een plan met de andere wezens uit de tuin om Superworm te reden, Tovenaar Hagedis te vangen en te dumpen bij het afval!

Alle dieren vieren de terugkeer van Superworm en Vlinder vergeeft hem voor zijn koppigheid. Ze zijn herenigd als vrienden.Genre

Animatie, Familiefilm

Lengte

1:16 (incl. 10 min. pauze)

Kijkwijzer

Delen


Speeltijden (klik op de tijd om te bestellen)

Terneuzen

zozo16aprilapr
  • p0b5ldbr_133213782226568120_big.jpg
  • draakdries21603105782H_133213782253755573_big.jpg

Suggesties