Ladiesnight: Magic Mike's Last Dance

De CineCity LadiesNight staat volledig in het teken van de dames. Bij binnenkomst ontvang je een welkomstdrankje, waarna je kunt genieten van de speciale voorpremière van een leuke film! In de foyer van de bioscoop zijn er stands met accessoires, fashion, beauty en worden er prijzen verloot voorafgaand aan de voorstelling. Na afloop van de film krijg je ook nog eens een leuke goodiebag mee naar huis.
Kom samen met jouw vriendinnen, collega's of familie genieten tijdens de leukste LadiesNight van Zeeland in CineCity Vlissingen én Terneuzen.


Vlak voor Valentijnsdag komt het derde deel van de Magic Mike-filmreeks uit, de muzikale komedie Magic Mike’s Last Dance. Het creatieve team achter de eerste film, die alom geprezen werd door zowel critici als bezoekers, is weer bij elkaar gekomen om opnieuw een magische beleving te creëren.
Channing Tatum neemt de rol van Mike Lane weer op zich, wederom onder regie van Steven Soderbergh met een script van Reid Carolin, die ook de eerste twee films schreef. Naast Tatum is Salma Hayek Pinault (“House of Gucci”, “Hitman’s Wife’s Bodyguard”) ook in een hoofdrol te zien.

Magic”Mike Lane (Tatum) gaat na lange tijd het podium weer op nadat hij door een mislukte zakendeal blut is en als barman werkt in Florida. Voor een hopelijk laatste uitspatting gaat Mike naar Londen met een rijke socialite (Hayek Pinault) die hem een aanbod doet dat hij niet kan weigeren… al heeft zij zo haar eigen plannen.
Als Mike er uiteindelijk achter komt wat haar bedoeling is, blijkt er veel op het spel te staan. Zal het hem en het groepje sexy nieuwe dansers dat hij moet klaarstomen lukken om een geweldige show neer te zetten?

Cast & Crew

Channing Tatum, Salma Hayek Pinault

Regie

Steven Soderbergh

Genre

Komedie, Romantiek

Lengte

2:22 (incl. 20 min. pauze)

Kijkwijzer

Delen


Speeltijden (klik op de tijd om te bestellen)

Vlissingen

wowo08febfeb

Terneuzen

wowo08februarifeb
  • LadiesnightMagicMikesLastDance_133171421476656305_big.jpg
  • LadiesnightMagicMikesLastDance_133171421477906174_big.jpg
  • LadiesnightMagicMikesLastDance_133171421479625062_big.jpg

Suggesties