Halloween Ends (16+)

LET OP! Deze film heeft een filmclassificatie van 16 jaar. Indien de bezoeker jonger dan 16 jaar is en/of geen legitimatie kan tonen, wordt de toegang geweigerd. Ook onder begeleiding van een volwassene die wel aan de leeftijdskeuring voldoet is het niet mogelijk een voorstelling met een hogere leeftijdskeuring te bezoeken. Neem dus altijd een geldig legitimatiebewijs mee.

Op vrijdag 14 oktober draaien we deze film ook als special tijdens de horror night!

Tickets:
Tickets voor de special editionNa 45 jaar komt er een spectaculair en angstaanjagend einde aan de meest geliefde horrorfranchise in de filmgeschiedenis. Laurie Strode neemt het voor de allerlaatste keer op tegen de belichaming van het kwaad, Michael Myers. Het wordt een confrontatie zoals nooit tevoren en maar één van hen zal het overleven.
De legendarische Jamie Lee Curtis keert nog één keer terug als Laurie Strode, de eerste zogenaamde ‘final girl’ in het horrorgenre. Curtis heeft Laurie, de rol die haar beroemd heeft gemaakt, inmiddels meer dan vier decennia gespeeld. Er zijn maar weinig acteurs die zo lang een bepaalde rol hebben vertolkt. Bij de relaunch van de franchise in 2018 verbrak Halloween alle bezoekersrecords. Het was het meest succesvolle deel in de franchise en kende het beste openingsweekend van een horrorfilm met een vrouw in de hoofdrol.

Cast & Crew

Jamie Lee Curtis, Judy Greer

Regie

David Gordon Green

Genre

Horror

Lengte

2:11 (incl. 10 min. pauze)

Kijkwijzer

Delen


Officiële website


Deze voorstelling wordt verwacht op:
13-10-2022
Geheugensteuntje nodig? We mailen je als de tickets in de verkoop gaan:
Stuur mij een E-mail


  • HalloweenEnds_133082373156908926_big.jpg

Suggesties