Kindermiddag

Speciaal voor kinderen vanaf 5 jaar organiseert CineCity kindermiddagen. Hierna kunnen zij kijken naar een leuke kinderfilm. .

LLoyd kom naar CineCity Vlissingen

om op maandag 16 oktober naar de kindermiddag in CineCity Vlissingen. Ga op de foto met Lloyd, de super stoere groene ninja uit de LEGO Ninjago film! Lloyd is er tussen 15:30 en 16:15 uur.
De film start deze middag om 13:35 en 16:15 uur. Dus dan kan je of voor of na de film met Lloyd op de foto! 


LEGO NINJAGO FILM
In dit grote Ninjago filmavontuur komt de jonge Lloyd, alias de Groene Ninja, samen met zijn vrienden in actie in de strijd om Ninjago Stad. Lloyd en zijn vrienden zijn geheime krijgers en LEGO® meesterbouwers en onder aanvoering van de wijze en geestige Sensei Wu moeten zij Lord Garmadon verslaan. Deze kwaadaardige krijgsheer is niet alleen de meest verschikkelijke man ooit, maar ook nog eens Lloyds vader. Tijdens een episch gevecht tussen de mechs en vader en zoon, worden de dappere maar nog ongedisciplineerde ninja’s gedwongen hun ego’s opzij te zetten en samen te werken om hun innerlijke krachten te ontketenen.

Neem maandag al je vriendjes en vriendinnetjes, neefjes en nichtjes, buurjongens en buurmeisjes, ouders, en opa's en oma's mee naar de kindermiddag in CineCity. 

 

In de spotlight

  • Actie loopt t/m 5 december
  • Sint Schoentjesactie voor Kledingbank Zeeland
  • Woensdag 29 november
  • Kinderpremière Coco

Ontwerp & realisatie: Nilsson