CCXL THEATER KIDSCLUB

CCXL Theater heeft hele leuke kindervoorstellingen voor de jongere bezoekers.  

 

SESAMSTRAAT THEATERFESTIVAL (2+)

ZONDAG 17 DECEMBER 13:00 UUR

DEZE VOORSTELLING IS GEANNULEERD. 
Het impresariaat van Sesamstraat Theaterfestival heeft besloten om de gehele theatertournee te annuleren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@cinecity.nl

Nieuw: ‘Het Sesamstraat Theaterfestival’! Ontvangst in de foyer door Elmo, kleuren in Tommie´s tekenhoek, sieraden knutselen op Ieniemienie´s sieradenterras, op de foto in de auto van Tommie, een toffe liedjesshow in de zaal en na afloop een uitgebreide meet and greet met alle Sesamstraat vriendjes.

BUURMAN & BUURMAN – A JE TO! (3+)

VRIJDAG 29 DECEMBER 2017 14:00 & 16:00 UUR

Buurman en Buurman, wie kent dit dolkomische duo niet? Jarenlang bewezen de kameraden dat een goede buur inderdaad beter is dan een verre vriend. In het tv-programma Buurman & Buurman, dat door de VPRO-gids tot favoriete Villa Achterwerk-programma aller tijden werd uitgeroepen, deden de twee het gezegde al eer aan, maar in het theater doen de trouwe klussers er nog een flinke klusschep bovenop!

BRANDWEERMAN SAM LIVE! - BRANDWEERMAN SAM REDT HET CIRCUS (2+)

ZATERDAG 17 FEBRUARI 2018 14:00 & 16:00 UUR

Wegens het grote succes komt kinderheld Brandweerman Sam, bekend van RTL Telekids, ook dit jaar terug in het theater met de succesvolle familievoorstelling ‘Brandweerman Sam redt het Circus’. Het  Circus komt naar Piekepolder. De Circusdirecteur heeft alles voorbereid en kijkt uit naar een fantastische show, maar de ondeugende Norbert Puk weet als altijd de boel al snel in de war te schoppen. Gelukkig staan Brandweerman Sam en zijn team altijd paraat. Deze show, boordevol vrolijke muziek, dans en humor is geschikt voor het hele gezin. 

PRINSES OP DE ERWT (6+)

ZATERDAG 3 MAART 2018 14:00 UUR

Vrolijke bewerking van het beroemde sprookje van Hans Christian Andersen. Prins Koen moet trouwen. Maar hij vindt meisjes stom. Tot hij in het bos Annabel tegen komt. Maar is dat meisje wel geschikt om met hem te trouwen? Dankzij konijnen en natuurlijk de erwt komt gelukkig alles goed. Met leuke liedjes, mooie kostuums en veel humor wordt op ludieke wijze het sprookje verteld. Een leuke voorstelling voor jong en oud!

OVER EEN KLEINE MOL DIE WIL WETEN WIE ER OP ZIJN KOP GEPOEPT HEEFT (2+)

ZONDAG 8 APRIL 2018 11:00 & 15:00 UUR

Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren... Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen.

In de spotlight

Filmgemist
  • 24 uur per dag
  • FilmGemist
  • woensdag 7 februari
  • LadiesNight: Fifty Shades Freed
Disney Kleuterbioscoop CineCity Vlissingen en Terneuzen
  • zondag 28 januari
  • Kleuterbios: Disney Junior Party

Ontwerp & realisatie: Nilsson